Wohlgart Andersson / 9 juli, 2018

Almedalen

Har lyssnat på politikerna i veckan i Almedalen. Det är en tillställning jag skulle vilja åka på. Men det är fruktansvärt dyrt, det är inget för en fattigpensionär. Det är dyrare än att åka till Thailand, och då väljer jag hellre det! Men nu är äntligen Almedalsveckan slut, och jag hoppas jag får annat än politik i huvudet ett tag.

”Jaså, du är SD:are du” får jag höra ibland. Det händer också att jag får frågan om jag är rasist eller invandrarfientlig också. Jag kommer sannolikt att rösta SD i höst, men jag är fördenskull ingen riktig SD:are.

Jag vill ex.vis gå med i NATO, jag vill heller inte ha för bråttom ut ur EU. SD är det enda parti jag litar på kan göra något åt den höga kriminaliteten och få bort kriminella från Sverige genom utvisning vid allvarliga brott.

Jag har absolut inget emot invandrare som sköter sig, arbetar och betalar skatt. Det jag vänder mig mot är när de har en politisk eller religiös agenda som uppviglar barn och vuxna mot blåljuspersonal, ger sig på de svenska kvinnorna, vår flagga och bränner bilar.

Mordbränder varje dygn, får allting betalt av samhället men struntar fullkomligt i vad svenskar tycker och tänker. Då har man inte anpassat sig till sitt nya land. De kriminella skall utvisas betydligt mera, det skulle kunna hjälpa situationen vi har i Sverige just nu.

Polismyndigheten gav ut information om hur dödsskjutningarna har eskalerat sedan 2010. Då var det 9 skjutningar. På bara tre år fördubblades det till 18 stycken 2013. Det fortsätter öka 2015 och 2016 till 28 och 2017 till 43 st dödsskjutningar.

Det är lite märkligt att det är under samma tid som Sverige tog in en stor mängd invandrare. Stefan Löfven har sagt att det inte har något samband, utan är bara en tillfällighet. Jag undrar just hur lång hans Pinocchio näsa kommer att bli under sommaren!

Stefan Löfven var den enda av partiledarna som kunde spöa Belinda i fotbollsspel, så det är ju kul att vår statsminister är bra på någonting! Men det är förstås skillnad på att spela fotbollsspel och att styra ett land.

Han lovade att pensionen skulle bli 70% av lönen om 30-40 år. Det är då det, det är ju lätt att lova det, han vet väl inte om han ens lever då. Sin egen pension har han ju räddad!

Tycker han kunde vara mer NU förankrad, han kunde ju t.ex. betala tillbaka de pengar Göran Persson och Reinfeldt lånade under lågkonjunkturen. Han skulle också kräva tillbaka alla de miljarder som lånades ut till bankerna under deras kris! Bankerna går bra nu, varför skall inte de betala tillbaka?

Miljöpartiet lyssnade jag också på, men bara Opinion Live med Belinda. Då konstaterades att man kan visst åka med en bil som spyr ut avgaser. Hennes man har en sådan bil, men han är skulptör och kör tunga stenar och verktyg, och då verkar det som det är OK. Men så läste jag att han är naprapat, så jag vet inte vad jag ska tro.

Nej, Miljöpartiet kan göra annat än att skapa idiotiska regler, men det gör de för att få in mera skatt, det är iaf. Inte för att förbättra miljön! Man kunde exempelvis subventionera papperskassar så de fick samma pris som plastkassarna.

Man kan ordna med pantsystem av de flesta förpackningarna av plast. Det vore att göra något för miljön! Det skulle även hjälpa oss fattigpensionärer att dryga ut pensionen.

Jag samlar in pantflaskorna i alla företagets bilar, och jag vågar inte yppa hur mycket pengar jag tjänar på en månad. Då kanske jag måste redovisa var jag fått dem, eller så kanske staten ska ha skatt på de pengarna också, man vet aldrig.

FILED UNDER : Politik

Senaste Inläggen