Wohlgart Andersson / 27 juli, 2019

ASAP Rocky

ASAP Rocky är en känd rappstjärna som åtminstone inte jag kände till tidigare. Men så begriper jag ingenting om den musikstilen heller. Men det verkar det som att Donald Trump gör. Det är ofattbart hur världens största politiker lägger sig i ett ärende som ringa misshandel i en annan stat. Att han vill genom politik påverka en annan stats rättsväsende. Han var beredd att betala borgen för denna rappare. Nu är ju rättsväsendet i Sverige annorlunda än i USA. Men vill fördenskull inte påstå att rättsväsendet i Sverige är att lita på, för det är det absolut inte.

Nu har vi inte sett än om han blir dömd. Skulle han bli frikänd så kommer det att bli ett gigantiskt skadestånd. Rapparen fick p.g.a häktning ställa in 12 föreställningar. Han slipper iaf att se sin målsägande, ty denne är på semester i Iran.

Vad han tar semester från är svårt att veta, för något arbete har han inte. Skulle vara intressant att veta hur han finansierar resan och uppehället på sin semester.

Info om målsägande till rappstjärnan ASAP Rocky: (Dessa uppgifter kommer från den moderate politikern Hanif Bali )

Han påstår sig vara född i Afganistan år 2000, men varit bosatt i Iran sedan 2006.

Kom till Sverige 2014 p.g.a. en ”hotbild”

Han kan tyvärr inte närvara vid rättegången, då han befinner sig på semester i Iran till 31 augusti.

Under sin tid i Sverige har han år 2015 en misshandel med kniv samt ett snatteri på sig.

2016 blev det narkotikabrott med heroin samt ytterligare en misshandel.

2017-11-23 Ringa narkotikabrott – Stockholms TR B 14680-17

2018-05-25 – Ringa narkotikabrott – Solna TR B 3666-18

Målsäganden i ASAP Rocky-historien – är alltså en afghansk ligist och småbrottsling – har alltså ’flytt’ till Sverige och lurat till sig uppehållstillstånd.

Nu känner han sig dock hotad av hela ASAP Rocky-härvan, så han ’flyr’ tillbaka till Iran (där han alltså bodde före ankomsten till Sverige) på semester.

Men Iran var ju ett land som var så hotfullt att han måste ’fly’ till Sverige?! Hur hänger det ihop?

Nej, det hänger förstås inte ihop…

Migrationsverket skall, som Bali skriver, plocka in uppehållstillståndet, om det har erhållits på falsk grund. Vilket tycks vara fallet.

Vilken soppa! Detta är ett haveri för Sverige, för rättsstaten och för våra myndigheter, numera intagna av en uppsjö politiskt färgade aktivister som får systemet att ruttna inifrån. Och det är bara toppen på isberget – var lugna för det! Han är långtifrån ensam, men många uppträder inte på det sättet, och blir inte lika uppmärksammade.

 

 

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen