Wohlgart Andersson / 7 april, 2020

Bedrövlig vecka

Förra veckan var den besvärligaste på länge. Det blev ingen blogg, vilket beror på en massa saker. det började redan på måndagen då min bil inte ville vara med längre. Vattnet i kylaren försvann, trots att den inte läckte.

Man sa mig att det troligen var topplockspackningen. Inköpte något dyrt att slå i kylaren som skulle kunna hjälpa. När jag kom hem såg jag att en rem till generatorn hoppat av. Det rasslar när jag bromsar, vilket väl tyder på dåliga belägg. Bilen ska in på besiktning om någon månad, så jag beslöt mig för att ställa av den. Måste alltså skaffa en annan bil. Nu har jag fått låna en bil av VD:n, men den får jag väl inte ha så länge.

Inte nog med det, elfel i villavagnen har gjort att det kolat, hade kunnat börja brinna sa elektrikern. Nu har jag fått ordning på det, nu är det bara bil och dator kvar. Har två stycken laptoppar, men nu går inte någon av dem. Men så fick jag en 9 år gammal dator av dottern, det är bättre än ingen alls.

Nu kan jag iaf. komma in på banken och annat på internet som är viktigt. Jag är mycket på internet och snurrar, så nu går det att leva nästan normalt. Så har man ju det här med Corona att tänka på. Inte vara ute och snurra i onödan.

Mig för mig är det ofta i nödan, jag måste handla, komma till Vårdcentralen, Apoteket m.m. Så måste jag jaga efter en annan bil som passar mig, dessutom en fräschare dator. Billiga datorer i Storå där jag brukar köpa mina datorer hade stängt p.g.a Corona naturligtvis.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen