Wohlgart Andersson / 11 december, 2018

Damer m.m.

Det är inte som förr i tiden, jag tycker kvinnorna förändras, och jag med dem, bör kanske tilläggas. Förr fanns det massor med underbara söta tjejer, och nu när man ser dem har det blivit gamla käringar av dem allihop! Visst finns det undantag, jag vet en dam i Fagersta, hon är säkert i 75 års åldern, men ser inte ut att vara en dag över 60.

Jag har under åren byggt upp en alltmer tilltagande kroppshydda, och det blev ju inte bättre av att jag slutade röka i somras. Det började redan vid 30 års ålder. Strax före 30 blev jag sambo, och sedermera gift efter 9 års prövotid. Då hade jag ju redan mitt på det torra, så jag tyckte inte det fanns någon anledning längre att ha en så sexig kropp som jag då hade. Tyckte det var bättre att visa att jag hade råd att äta.

Det kommer damer och klappar mig på magen titt som tätt. De finns i tre varianter, det här är den ena: Children, what month? Coming next month svarar jag outtröttligt för femtielfte gången. Den andra versionen låter: Oh big stomage its Singha or Chang? Då svarar jag: I don’t know, under my big stomach I have a crane, you can taste it, you’ll see what it is.

Det låter kanske inte så trevligt, men det är inte så trevligt att få dessa kommentarer hela tiden heller! Det finns sedan de som varsamt bara stryker sin hand på min mage, det är inte lika irriterande, då brukar jag svara, you see, i have same same Buddha. Buddha är ju högt rankad i Thailand.

Jag tror thaidamer tycker det är fint med kulmage, men det ska vara kula, inte en hängande chaufförsmage. Det gäller att ligga i, så den inte rasar ner för att man ska ligga på topp! Efter 5 veckor i Thailand började jag röka igen! Det blev billigare att börja röka än att köpa en ny uppsättning kläder. Jag är i alla fall 67 år, jag behöver inte se så sexig ut längre, min fåfänga minskar alltmer efter åldern.

Tycker det är svårt att få tag i kläder med tillräckligt mycket fickor, de finns, men oftast med dålig stängning av fickorna. Jag köpte därför en kanonbra väska att hänga runt halsen, jag får med mig allt jag behöver! Jag behöver inte ha någon dam av den anledningen iaf.

Det rosa är en hopfällbar mugg, utifall någon vill bjuda på sup, men det saknas något att dricka ur.  Medicin för två dagar för oförutsedda händelser, exempelvis en visarun resa som går snett. Det enda som fattas är kameran, den tar mycket plats. Pass och körkort syns väl, det vita är 3 A4 ark innehållande hela min Thailändska vokabulär. Penna och block är ett måste om man måste komma ihåg något.

Efter att jag köpt min väska påstod man för mig att denna väska kallades för bögslunga. För 10 år sedan var jag fortfarande så fåfäng, att jag aldrig skulle kunna använda en sådan! Nu bekommer det mig inte längre. Men nu visade det sig att det inte alls är någon bögslunga jag köpt. En bögslunga är fyrkantig och har inte rem att ha runt halsen.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen