Wohlgart Andersson / 6 juni, 2018

Feministiska drag (från 2014)

Jag har allt en del feministiska drag märker jag. Jag har exempelvis börjat dricka vin istället för öl. Det är nyttigt att dricka vin, man måste tänka på blodvärdet. Det blir också billigare, dricker jag öl så sväller magen ut besynnerligt också, och jag får problem med kläder. Höftena försvinner, och det finns inget att hänga upp byxorna i. Nu fick jag  ett par hängslen förra året, så nu går det bra, men skjortorna sitter som ett korvskinn  på mig. Knapparna sitter i ett spänt läge, och de ser ut som de närsomhelst skulle kunna avlossa ett skott på någon jag möter.


Men jag har flera feministiska drag. Jag sitter ofta när jag pissar, och idag har jag diskat, det vet jag inte om jag gjort tidigare i mitt liv. Det blev som ett litet berg på diskbänken.

Det har blivit diskat en gång tidigare sedan jag kom till Sverige den 19 mars. Då var Kixon här och fixade det.  Jag såg sedan att de glömt att tömma vasken, men så kom jag på att det kanske var för jag skulle lägga disken i blöt, för att underlätta det hela.

Det kom en mild faktura, i förhållande till hur köket såg ut. Dessutom är det så att Skattemyndigheten är med och betalar hälften för att jag får diskat. Det här är toppenbra!

Som pensionär är man tacksam för all ekonomisk hjälp man kan få.

Jag har räknat på det här. Det blir billigare att ta ut Kixon ett par gånger i månaden,än att ha sambo. Det blev sambon lite irriterad på när jag berättade. Nu har man ju lite andra fördelar med att ha sambo. Man har exempelvis chaufför, när man ska någonstans, så jag sa att hon inte alls låg så risigt till som hon trodde. Det hjälpte märkligt nog inte, konstigt vad en del kvinnor är känsliga.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen