Wohlgart Andersson / 25 juni, 2020

Funderingar

Börjar det rätta till sig nu? Är Coronan kvar länge till? Jag tror iaf att vi kommit till slutspurten, om nu alla sköter sig. Men gör de det? Jag läste om en studentfest som spårade ur rejält. Bär man sig åt på det viset, då ska man bli sjuk.

Dryga 5100 döda hittills, jag tror det stannar vid 7-8000 när det är klart.Men Regeringen har ett stort ansvar också, jag tycker de missköter sig.

Istället för att stänga landet, valde de att ha landet öppet. Det strömmade in från världens alla hörn, det vore konstigt om de inte drog hit smitta. De har fortfarande inte stängt landet, nu när andra länder börjar öppna.

Men vilken katastrof historiskt har en sosseregering klarat tidigare?. Estoniakatastrofen? Tsunamin? Sommar bränderna som varit? Nu har iaf. Brandflyg införskaffats, så de har ju lärt sig någonting.

Ann Linde gör bort sig vid tysk press. Detta har KU anmälts, tycker jag är bra. Hon kunde ju inte svara på reporterns frågor.

Till Olof Palmes mördare utsåg man Skandiamannen så man kunde lägga ner förundersökningen. Tycker jag är ganska fult gjort, med tanke på hans anhöriga. Nej, Olof Palmes mördare finns bland polisen, SÄPO, eller annan person inom säkerhet.

Sverige välkomnar alla att komma hit utan restriktioner.Detta är ett utdrag som visar flyg som landar enbart på Arlanda 24/6.

Indien, Afghanistan, Qatar, Turkiet, Vitryssland, Serbien, Bulgarien Etiopien, Mali. Länk:

https://www.swedavia.se/arlanda/ankomster/#/2020-06-24

Svenskar är som vi alla vet inte välkomna till andra länder och skälet är enkelt vilket de flesta inser.

Folkhälsomyndigheten har dessutom beslutat att INGA Coronakontroller skall ske vid svenska flygplatser. Nej, Sverige ska gå sin egen väg, inte göra som våra länder i närheten.

Om Centern, Miljöpartiet och Liberalerna åkte ur Riksdagen, då skulle politiken bli kul igen, men vadå? Vi är bara halvvägs till valet än. Men verkar inte som någon vill ha ett nyval nu.

Men nu har Sossarna räckt ut handen till Moderaterna, Det hoppas jag retar upp Milöpartiet riktigt ordentligt. Hoppas det mynnar ut i ett riktigt praktgräl av sällan skådat slag.

Det ska också göras en utredning hur pandomin har skötts. Stefan Löfven ville ha den efter valet av någon anledning. Men den ska göras före är det nu bestämt. Med lite tur kan det innebära att han får avgå.

DU MISSAR VÄL INTE ATT DET ÄR BYLOPPIS I GUSSELBY LÖRD. 11 – 15?

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen