Wohlgart Andersson / 3 juli, 2020

Gör som Sven-Ingvars

Jag vill ha regeringskris och låta landet Sverige börja om från början. Löfven har helt tappat kontrollen och vi måste ha en ny regering nu, vi kan inte vänta till 2022. Då for vi en ny regering oavsett, rapporten hur Coronakrisen har skötts, har just kommit då. Får man inte anmärkning på det, får man inte anmärkning på någonting.

Om man nu inte visste hur man skulle göra, varför då inte vänta in grannländerna, och se hur de gjorde? Nej, istället valde man att lita på vad Anders Tegnell sa. Man litade hellre på en enda person, istället för att se vad flera nationer gjorde. Ett mycket märkligt beslut tycker jag.

Miljöpartiet bildades året efter att mentalsjukhusen lades ner i Sverige, men det är ju inte säkert att det har ett samband för det. Men visst beter sig Miljöpartiet konstigt ofta? Kan de vara mentalsjuka?För att få en regeringskris måste Miljöpartiet verkställa det de hotat med. Men hur stora odds är det egentligen? Jag menar att lita på en Miljöpartist är väl som att lita på en Vänsterpartist?

De här ytterlighetspartierna som har haft alldeles för mycket att säga till om. Förra mandatperioden var det Vänsterpartiet. Så här har det blivit för att Löfven är maktgalen. Landet får hellre falla till botten, än att han avgår.

Nu har Centern stuckit ut näsan också. De vill dra in på flyktingkostnaderna. säger de. Ja, bevare mig väl, hoppas nu inte väljarna går på det, då kan det bli mycket olyckligt. Man får väl hoppas Miljöpartiet och Liberalerna åker ur Riksdagen, det skulle förenkla läget mycket.

Det verkar som Löfven har bestämt med Miljöpartiet att inte ha några volymer om intag av flyktingar. Kommer Moderaterna att ge med sig på det? Eller hur ska Löfven bära sig åt? Han måste nog bestämma sig nu. Det kan sluta med att landet får blöda ett par år till. Jag vill ha omval nu, det är inte säkert SD vill, men det struntar jag i.

Många har sagt att det och det ska hända en vacker dag. Idag är det en vacker dag, men jag tycker inte det händer ett skit.

Travet

Jackpotten på Halmstad. Spelformen har varit bra ett tag. två veckor i rad har jag fått in sjuan. Nu får vi hoppas på en hattrick. Tycker inte man kan kalla det Untersteinerland den här gången. Tycker inte Untersteiners har så många chanser som de brukar ha.

V75:1 Här kan man välja att spika nr 2 med Goop i sulkyn. Den är startsnabb, men det är även 1, 4 och 5. Eftersom det är största favoriten, är det förbjudet att spika den i mitt lag. Men jag är spelläggare i ett annat lag, där väljer jag att spika.

V75:2 Ett besvärligt lopp att bena ut. Jag tar med alla utom nr 9 och 12. Startsnabba hästar här är 2, 5 och 7. Se upp för 1, 4, 10 som är tre med form som inte är speciellt betrodda.

V75:3 Ett trehästars lopp som jag ser det, 5, 6, 10 tar jag med på kupongen. Mycket startsnabba här är 4 och 5. Själv tror jag det blir 4 som spetsar.

V75:4 Också ett besvärligt lopp. Tar med alla utom 4, 11, 14, 15.

V75:5 Goop blir favorit med nr 6 Hosianna Boko. Någon bra spik tycker jag inte det är. Nu är det PU:s hemmabana, han startar nr 12 Princess S.W, som kan ha bra chans här. Se upp för nr 5, 7, 8 som verkar bortglömda. Men räkna med att Goop spetsar.

V75:6 Här kommer mitt riktiga spikförslag nr 3 Velvet Gio. Hästen har kommit tvåa i tre av fyra senaste starterna. Den är verkligen värd en vinst, och jag tror den kommer här.

V75:7

Här skulle man väl egentligen valt att spela Börja Om Från Början. Men det gör jag inte, den här är aktuell den också, och inte lika känd.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen