Hej igen..

Nu var det ett tag sedan jag skrev något. Tröttnade helt ett tag, men får se om lusten kommer tillbaka. Det är lättare att hitta lusten här i Thailand någonstans än det är hemma i Sverige.

Har varit här i fyra veckor snart, så jag har hunnit acklimatisera mig. För att vara i november har det regnat otroligt mycket, även med rejäla åskväder som följd. När jag åkte hem från BanPhe tyckte jag de slösade med strömmen, de hade lyset på. Det räckte bra annars med det som blixtarna återgav.

Man känner fortfarande igen beachen sedan förra året även om det tillkommit 3 eller 4 barer. Här tänker man ”går det bra för den, går det bra för mig med” Jag minns när jag bodde i 101 (Roi-Et), där fanns det fyra rörmokare i samma kvarter!

Men det är inte bara barer som tillkommit. Thailand har legaliserat cannabisen, hade jag faktiskt inte hört talas om en gång. Har sett tre affärer här, en efter beachen och två stycken inne i Banphe. Verkar inte som de gör några lysande affärer någon av dem, den här efter beachen har redan slagit igen och hänvisar till ett telefonnummer. Har aldrig sett folk i affärerna i BanPhe heller när jag åker förbi.

Jag tycker det är bra att de lagaliserat det här. Här i Thailand förekommer mycket tablettmissbruk, och det är betydligt ruskigare saker. Det vore bra om cannabisen kunde hjälpa till att få bort tabletterna, till en del i alla fall, men det är väl antagligen en ekonomisk fråga också. Tycker det är olustigt att möta en tablettmissbrukare på en mörk bakgata, då möter jag hellre en som rökt på eller ett fyllo. En tablett missbrukare kan få precis vad som helst för sig.

Det har hänt annat också sedan jag skrev något sist. Har haft prostatacancer sedan 2016, den har nu gett sig på skelettet. Fick veta redan när den upptäcktes, att den här sorten kunde göra det. Mitt värde då var 42 och tre bokstäver. Det sjönk sedan till 12 och samma bokstäver. Nu hade det gått upp till 27 vilket jag inte tycker låter så mycket i förhållande till förra gången. Låter absolut som om det skulle vara hanterbart. Doktorn ville inte jag skulle åka på vintervistelse, utan påbörja behandlingen med det samma. Det motsatte jag mig, har sett fram emot det här sedan i juni när jag köpte resan för 6.500 kr. Idag går det inte att köpa under 12.000 kr.

Men någon behandling fick jag. Det blev en spruta i skinkan. Vad den var till vet jag inte, men den tog iaf. bort det lilla uns av sexlust jag möjligen hade kvar. Men det gör detsamma, jag har hållit på tillräckligt med det i mitt liv.

Kollar på TV

Jag får ju betala TV licens trots att jag inte har varken radio eller TV. Jag använder datorn till bådadera. Ikväll satt jag och tittade på Pehrsons Balansakt som programmet hette. Jag ska inte säga något elakt om honom, han är liksom jag född närking, men det visar sig finnas avarter även av dessa. Nu har uttrycket ”den bruna sörjan” troligen fått tillräcklig uppmärksamhet, tycker inte Åkesson verkar så irriterad som han tidigare visat att han kan bli.

Blivit av med kläder

Jag har i flera år haft samma loundry här på en tvärgata upp till den övre vägen. Hon råkar ha sin tvättinrättning bredvid finns en massage som drivs av damen jag hyr huset av. Det verkar inte som de är bästa vänner. Hon såg att jag lämnade min tvätt där. Hon kommer sedan hem till mig och tycker jag kunde anlita någon av damerna på området istället. Jag gör som vanligt när jag blir tillsagd något, jag lyder. Så jag går över till en gammal dam mittemot med min tvätt i en kasse, samt 100 bath som det brukar kosta. Brukar ta ett dygn, så jag går över och frågar om min tvätt. Hon kan ingen engelska, och min thailändska förstod hon inte. Hon såg bara helt frågande ut

Nu ska jag ut och leta efter lusten, jag menar lusten att skriva förstås.

Senaste Inläggen