Wohlgart Andersson / 22 juli, 2018

Idétorka

Senast tisdagar ska en ny blogg finnas, har jag tänkt mig. Men så kan det bli tidigare ibland. Försök att sprida min blogg, har inte haft mer än 1260 läsare sedan jag startade i början på juni Det kan ta tid att få läsare märker jag.

Det brukar vara samma sak varje år den här tiden. Det är idétorka, men i år kanske det är värmen som fått idéerna att torka lite extra. Men så tänkte jag, ”Sverige brinner” och jag har ingenting att skriva om!

Det år för hemskt med alla bränder i Sverige där skogar för många miljoner går upp i rök. Man ska väl inte dra politiska poänger eller göra sig lustig av en katastrof, men kan inte låta bli! Undrar just hur Miljöpartisterna tänker nu, när våra tåg tänder skogsbränder och flyget släcker dem? Det måste bli tufft för deras utryckningsfordon

Vi har ju inga egna plan förstås, inte mer än de vi samäger med EU. Det tog ett tag innan de kunde sättas in, det måste kanske vara ett sammanträde för det först, det är mycket sådant i EU vet jag. Vår välfärdsstat har inte råd med egna plan, det konstaterade Fredrik Reinfeldt vid branden i Västmanland 2014, men det har märkligt nog Litauen, som har mycket mindre invånare än Sverige! Polska brandmän kommer till Sverige, 139 brandmän har i 44 fordon färdats i konvoj genom Sverige.

Dominik Tarczyński från det polska regeringspartiet Lag och Rättvisa: ”Vi hjälper det svenska folket, inte er regering…Sverige håller på att förstöra sig självt. Jag kan inte hjälpa det – det är ert beslut. Svenska regeringen är i färd att förstöra er identitet, er historia…”

Källa: https://nyheteridag.se/vara-hjartan-ar-med-det-svenska-folk…

Man kan ju undra vad alla andra länder tänker om oss.

Det är många andra länder inblandade också, så nog kommer det här att släckas så småningom, även om det kan ta tid.

Dan Eliasson har inte varit så märkbar på sistone, men nu blir han det igen! Ska bli intressant att se hur han klarar sitt nya verk. Jag menar han har sabbat Försäkringskassan, Migrationsverket och Polisen sedan tidigare, så MSB:s öde är verkligen intressant, det är vår säkerhet det gäller!

Ibland kan man undra om de styrande i Sverige blivit tillsatta av utomjordingar, för att förstöra Sverige? Vi har Stefan Löfven och vi har Dan Eliasson, det går att späda ut med flera, men är iaf. två personer som båda är stora förlorare som har ett land att ta hand om! Till hösten brukar Lö(f)ven falla, i år blir det troligtvis redan den 9 september!

Skogsbränder är borttagna från militärens ansvar, de utbildas inte längre för det säger ÖB. De kan p.g.a. avtalsregler inte sätta in semesterfirande personal för ett sådant ändamål. Om nu inte ÖB kan göra det, så borde det finnas någon annan höjdare som kan det, jag tänker genast på Stefan Löfven och Dan Eliasson som båda borde ha mandat för det, den sköne dalmasen Peter Hultkvist borde också ha det.

2014 sa Stefan Löfven att Sverigedemokraterna är rasister. Så flyr en del sossar till SD, då säger samma Löfven att ”Vi måste vinna tillbaka våra väljare”. Vill de verkligen ha rasister som röstar på deras parti?

 

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen