Wohlgart Andersson / 7 juni, 2018

Igång igen

Nu är jag igång igen. Ska börja med att tacka Agne Bertilsson som gjorde att jag fick kontakt med ett proffs som Alexander. Det är annars inte helt lätt för en som är tekniskt obegåvad. Nu finns ingen nervös ansvarig utgivare, nu står jag själv för det som skrivs.

För den som inte vet, var det Lindenytt som stängde min blogg, för att jag publicerade en bild på en person som tog sig in i min lägenhet. Att då varna andra för en sådan person är förbjudet. Det går bra att göra på Facebook, men inte på ett media som Lindenytt. Jag förstår inte skillnaden på olika media. Man väljer att inte kontakta mig, utan man bara stänger ner hela bloggen efter de dryga 5 år jag bloggat gratis åt dem.

Tycker man kunde tagit bort bilden och sedan kontakta mig och tala om att jag inte var önskvärd att blogga vidare. Då kunde jag gjort ett snyggt avslut till mina läsare, jag hade också haft chansen att kopiera de inlägg jag ville ha kvar för framtiden.

Nationaldagen igår

Jag tog på mig mina nationaldagskläder och kände mig fin. Jag skulle här ha lagt ut ett foto på mig, men bilden blev för stor, så det gick inte. I morgon firar jag annandag nationaldag, så blir det klämdag på fredag, så den här veckan blir det inte mycket gjort. Åkte in till Fornaboda och förlorade 200 kr, därefter konstaterade jag att trav är kass, och jag skall aldrig spela mera. Men antagligen hinner jag ändra uppfattning till på lördag.

Jag har krångel med att lägga ut bilder än så länge. De är för stora, jag vet inte hur man gör om dem så de blir mindre, men det lär jag mig snart om jag får knäppa ett tag.

Kommer att lägga ut en del gamla bloggar som jag vill ha kvar och som jag kan få tag i, det beror på vilka servrar de ligger på. Jag kom på det lite försent, men ska fortsättningsvis göra egen kategori till dessa.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen