Wohlgart Andersson / 25 februari, 2020

Ingen blogg idag

Blir ingen blogg idag, det hinns helt enkelt inte med här veckan. Jag och VD:n åkte till Siem Reap i Kambodja i söndags. Jag borde hinna med att skriva om den resan och dess äventyr och lärdomar under nästa vecka. Återkommer alltså då om våra upplevelser.

Man märker att Kambodja är ett fattigare land än Thailand. De borde framförallt göra något åt sin infrastruktur.Vägarna t.o.m. i de centrala delarna av staden är helt bedrövliga. Vi kommer idag att åka till ett tempel som heter Ankur Wat, ett 163 hektar stort område som är ett av världsarven. Så det kommer jag att skriva om. Tillhör nog allmänbildningen att man kollar på det.

Åker man till den här staden och tror att det är som en stad i Thailand, kommer man att bli grymt besviken. Här finns inga bartjejer i varje kvarter, det fanns ett enda ställe för det några kilometer utanför centrum.. I rent studiesyfte åkte vi dit och kollade, men tog inte ens en öl, utan följde med tuk-tuk taxin tillbaka till centrum. Vi ville se hur det såg ut, det fanns ett antal yngre damer där. Baren hette Pattaya bar av någon anledning.

Vi valde ett hotell i närheten av en gata som hette Pub Street, namnet fick oss att associera till ett område vi kunde trivas i. Det gjorde vi också, vi hade det mesta vi behövde i närheten. Det enda jag saknade var en Minimart eller en Seven Eleven butik.

Jag är inte överens med det Kambodjanska köket. Det är inte ens i närheten av Thaiköket tycker jag. Frukosten nedan kostade 3,5 dollar, Man fick fundera på om man skulle sopa i sig båda baconskivorna på en gång, eller om man skulle spara den ena till lunchen

Detta plitade jag ner i går kväll medan jag satt och väntade på VD:n. Vi skall ut och rulla hatt måndag kvällen, och fira vinsten på V75 i lördags. Nu måste jag sluta så det inte blir en blogg i alla fall.

FILED UNDER : Okategoriserade , Thailand

Senaste Inläggen