Wohlgart Andersson / 21 maj, 2020

Jackpot Gävle

Jackpot på Gävle är kul, jag har fått in sjuan här två gånger tidigare. Upploppet är som Färjestad och Mantorp 178 m. vilket är i kortaste laget. Hästarna på bakspår får det svårt. Nu har 12 Argbiggan springspår på tillägg, jag kommer nog att prova med henne iaf. Det är stor chans till två skrällsegrar enl statistiken

Så här säger Erik Lindegren om banan:

– Materialet brukar vara fint och barfota brukar inte vara några problem. Den är snabb, speciellt på sommaren, och ibland går det kanske till överdrift, att banan blir för hård för att man vill göra den snabb. Doseringen i kurvorna är rejäl och det fungerar fint men upploppet är rätt kort. – Det finns bra plats att volta vid båda voltstartsplatserna. – Har man en kvick häst kan man spetsa från innerspår bakom bilen men över 1640 är det svårare för man har inte riktigt farten med sig ut ur svängen. Jag ser spår fyra som det bästa spåret, när man följer med i vinddraget bakom bilen. – Vi har ju stallbacke i båda kurvorna men det är ponnytravskolan som har den efter mål och jag tycker inte att stallbackens placering här i Gävle spelar någon större roll.

Så här ser statistiken ut

Medianutdelning: 30 826 kr (43 541 kr). Alla banor inom parentes

Favoritsegrar: 44% (37%)

Spetsvinnare: 47% (41%)

Vinnare från bakspår: 21% (21%)

Antal omgångar som MINST en favorit segrat: 100%

Antal omgångar som MINST två favoriter segrat: 85%

Antal omgångar som MINST två skrällar, 10% eller lägre, segrat: 45%

Antal omgångar som MINST en skräll, 5%, eller lägre, segrat: 50%

Statistiken gäller från 2013 – 01 – 01.

STARTKOMMENTARER

Statistik är kul, den finns i överflöd på www.storavinster.se Enligt den är chansen stor till två skrällar. Spetsvinnare är något högre än snittet. Jag anpassar mitt system efter det.

V75:1 Omgångens största favorit kommer redan i första loppet. Den som vill kan ju spika nr 7 Vikens High Yield även om det aldrig tilltalar mig att göra spika den största. Den som garderar ska absolut ha med 6 Falcon AM. 5 Golden News är en outsider som kan få en bra resa med Torbjörn. Ranken blir 7, 6, 11, 1, 3, 5

V75:2 Stolopp och oftast brukar det vara att välja en eller många som gäller. Jag väljer att spika nr 12 Argbiggan, som får springspår från tillägg. Det är absolut ingen säker spik, men ett bra sätt att lösa loppet. 15 Green Mamba blev tråkig nog struken, det gjorde loppet ännu mer öppet. Rank 12, 8, 1, 3, 10

V75:3 Ett klass 1 lopp som ser ovanligt svårt ut. Bäst kapacitet har säkert 11 Mas Capacity, men denne är väldigt osäker och inget att lita på. 10 Four Guys Dream är tillbaka i listorna efter en liten paus och nu skall en ny segerrad sparka igång. Motstånd saknas dock inte. Jag plockar med 7 hästar här. Nr 1 In Royalty Boko är värd att passa från ett bra läge. 5 Whelk får inte glömmas bort, bara för att det blev galopp i det senaste framträdandet. konstigt nog bara 11% i skrivande stund i onsdags. Rank 10, 11, 2, 1, 4, 5

V75:4  Nordsvenskt lopp där Norskarna har flera bra chanser. Mats Djuses 10 Gott Klirr är den som har störst chans av de svenska hästarna. Travbibeln säger att det ska räcka med sex hästar. Rank 2. 10, 9, 4, 15, 1, 12

V75:5 Stor favorit blir 6 Valley Brodde med Kihlström. Kan vara ett spikförslag för den som vill. Väljer att gardera med 11, 7, 2

V75:6 En spännande gulddivision väntar. Mest spelad är Goop, men tycker Kihlström och 1 Conrads rödluva är värd att respektera, likaså hästarna 4 Racing Mange, 3 Baron Gift innanför, nämner även 7 Ferrari och 6 Diamanten, finns fler att välja på En ovanligt öppen gulddivision Rank 2, 5, 10, 3, 12

V75:7 Avslutningen ser lätt ut, får se om jag tycker det på lördag kväll också. Tror det står mellan 2 och 5. Den sistnämnde är klar favorit, men jag rankar nr 2 först, den har godkänd statistik. Finns flera startsnabba 1 – 4, 7. Rank 2, 5, 10, 3, 12, 1

SPELVÄRDA OUTSIDERS

V75: 1 5

V75: 2 9

V75: 3 5, 1

V75: 4 11, 7, 12

V75: 5 5, 1, 8

V75: 6 3, 6, 7, 5

V75: 7 12, 3

STORA SYSTEMET

i Jokerutförande

https://www.jokersystemet.se/t/aVuCzzRpQSZF

Timpas Andersson från Travronden Spel delar med sig av sina tips och tankar om att spela reducerat!
Jag började med andra reduceringsverktyg som jag tyckte var bra, men när jag testade Jokersystemet så var det något helt annat.

Möjligheterna blev så många fler och nu efter flera års användande vet jag exakt vad jag vill ha och kan inte tänka mig att byta till något annat program.

Jag gör tidigt min rank av alla loppen som jag sedan justerar ju närmare spelstoppet jag kommer. Information av tränare och kuskar ska tas in liksom värmningarna innan alla delar hamnar på plats. Mina system brukar som oftast ligga på en reducering mellan 60-80% lite beroende på hur stora system jag gör.

Mitt råd är att som nybörjare inte krångla till det alltför mycket. Läs på och ta del av instruktionerna och börja mjukt sätta enkla reduceringskrav inledningsvis. Ta ställning precis som i vilket systemspel som helst och våga alltid gå din egen väg, vik aldrig av från din spelmodell och strategi och glöm inte att tålamod är en bra spelares bästa egenskap!

Lycka till med reduceringarna!

/Timpas

CHANSSYSTEMET 540 rader

V75 1 7, 6, 5

V75 2 12,

V75 3 2

V75 4 2, 10, 9

V75 5 6, 11, 7, 2

V75 6 1, 3, 2, 6, 7

V75 7 2, 5, 12

TRÄNARINTERVJUER

V75:1

1 Concrete Dee fastnade med lite krafter kvar senast. Han är travsäker och startsnabb men vinner inte så ofta. Platschans och inga ändringar, säger Kenneth Haugstad.

2 Mr Clayton J.F. Brukar oftast dyka upp därframme och tjäna fina pengar, så det gör han nog nu också. Senast var han okej men inte mer. Jag funderar på att sätta på honom ett norskt huvudlag, annars ingen ändring, säger Stefan Arvidsson.

3 Actual Star var bra i comebacken och gick i mål med lite krafter kvar. Han kan öppna rejält och jag kan tänka mig att Ohlsson kör i spets om han kommer dit. Våra två hästar har ungefär likvärdig chans. Ingen ändring, säger Jimmy Dahlman i stallet.

4 Cesar F.C. har gått bra i årets starter men var lite blek senast. Jag är nöjd med en slant. Ingen ändring, säger Thomas Lönn. 6 Falcon Am har varit bra på sistone även om jag inte var helt nöjd med honom senast, trots att han vann. Han blev lite bekväm till slut och jag tror inte att han passade riktigt på den stumma banan. Gävles bana passar bättre och han bommar inte ledningen från springspåret. Det är möjligt att vi byter till öppet huvudlag i stället för helstängt då det är voltstart annars blir det inga ändringar. Bra chans, tycker Fredrik Linder.

5 Golden News Han gjorde en start i januari för oss, men var inte riktigt till sin fördel då. Efter den starten blev han kastrerad och jag var nöjd med vad han uträttade senast. Normalt sett borde han gå framåt lite med det loppet i kroppen, men det viktigaste här är att han fortsatt får en trevlig upplevelse och att vi kan bygga vidare framåt. Jag tror han ska klara spåret och sedan hoppas jag Torbjörn har tur och hittar ner i bra ryggar. Barfota runt om och hybridvagn som senast. Vi får se om vi tar norskt huvudlag som senast eller ett öppet huvudlag, det bestäms senare i veckan.

6 Falcon AM Han gjorde det fortsatt bra senast, men banan på Rättvik var väldigt stum och det är inget underlag som gynnar honom. Här fick vi ett perfekt läge och jag kan inte tänka mig att han missar ledningen – han är det snabbaste jag har i stallet vad gäller voltstart. Från spets ska det sedan vara en bra chans tycker jag och vi ändrar inget. Barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

7 Vikens High Yield var superbra igen senast och känns precis lika fin som vanligt efteråt. Han fick ett passande läge eftersom han är snabb ut och det kanske kan bli spets, men oavsett löpning måste vi tro på honom. Inga ändringar, säger Dwight Pieters i stallet.

8 Ribaude gick med skor senast och är som allra bäst barfota runt. Nu är det anmält med skor igen, och det drar ner chanserna. Annars är formen inte så tokig och han har haft en hel del otur på slutet, säger Anton Sverre i stallet.

9 Lukas Bris har toppform för dagen men det är tuffare på V75 och dessutom blev inte utgångsläget optimalt. Han gör inte bort sig men vi får köra på chans. Inga ändringar, säger Oskar Kylin-Blom.

10 Hossiana Boko var bra i comebacken då att hon inte var så hårt jobbad innan. Spåret är tråkigt, då hon trivs bäst när hon är med därframme. En outsider om det blir tempo. Ingen ändring, säger Jimmy Dahlman.

11 Hobby de l´Iton var fin vid vinsten senast men tyvärr har jag åter haft otur i spårlottningen när det handlar om V75 och det blir ju inte lätt att vinna härifrån. Skulle det bli högt tempo kan han kanske vara en outsider på formen. Ingen ändring, säger Sofia Aronsson.

12 Cuarto Käbb känns fin för dagen men spåretvar inte det vi hade önskat. Vi testade barfota runt om senast vilket fungerade fint. Det blir nog samma igen, säger Håkan Falk.

V75:2

2 Infinite Knight gick godkänt senast och kan tjäna nya pengar. Ingen ändring, säger Jimmy Dahlman i stallet.

3 Carry Cash är en jättefin häst som är bra för klassen och vann på ett tilltalande sätt senast. Jag tror att hon kan öppna bra och jag tycker att hon ska räknas. Ingen ändring, säger Jimmy Dahlman.

5 Al´s Charmy Flicka har ingen löpskalle och därför måste det lösa sig optimalt. Det är ett lopp vid plankan som gäller. Vi kör som senast, säger Anders Wallin. 6 Rossa Regina har aldrig mött så här bra hästar tidigare och jag är fullt nöjd med pengar. Ingen ändring, säger Henrik Hoffman.

8 Lady Youline är riktigt fin häst som gick banrekord på Visby senast. Eventuellt blir det ett norskt huvudlag, annars inga ändringar. Jag hoppas att hon kan segerstrida, säger Henrik Hoffman.

9 Dusktodawn Sisu gick bra från kön i årsdebuten. Senast fick hon en perfekt resa men pullade sig i fel 300 kvar. Hon spurtar ner många med rätt lopp. Det blir norskt huvudlag istället för helstängt, i övrigt inga ändringar, säger Fredrik Wallin.

10 Euskara börjar det lossna för alltmer. Hon trampade igenom senast i ett montélopp och felade. Hon är lite svårbedömd inför lördagen, men det är knappast någon som är starkare i fältet. Inga ändringar säger Fredrik Wallin.

12 Argbiggan gick helt utan skor senast och det kändes som att hon blev 20-30 meter bättre barfota. Så blir det nu också och jag tycker att det ska vara en fin chans. Ingen ändring, säger Rickard Svanstedt.

13 Jasmin Band var bra senast och känns fin efteråt. Med flyt kan hon sluta långt framme. Inga ändringar, säger Johan L Sundgren.

14 Stardust Melody står tufft till och vinner knappast. Ingen ändring, säger Anton Sverre i stallet.

15 Green Mamba hade en rejäl halsinfektion i samband med starten på Färjestad och det tog tre veckor innan den gav sig, trots att hon fick penicillin. Hon tappade formen lite i den vevan och det var mest meningen att hon skulle få ett lopp i kroppen senast. Hon kändes bra och bör ha gått framåt rejält, även om det kanske inte är någon toppform. Motståndet är inte det blodigaste och det är klart att hon ska räknas tidigt. Spåret är faktiskt inte så tokigt. Hon kan vara lite vass i voltstart och nu får hon komma igång i egen takt. Det är tänkt att hon ska gå barfota runt om för allra första gången och det tror jag har en riktigt bra effekt, säger Patrik Fernlund.

V75:3

1 In Royalty Boko har nu gjort tre riktiga fina insatser på raken och har vunnit de två senaste i spets. Jag tycker att hon visat vad hon kan och känns precis som hon ska hemma i jobben. Innerspår bakom bilen är naturligtvis ett drömläge och första tanken är att försöka svara upp ledningen. Sedan får man se hur taktiken blir, men oavsett räknar jag med hon är med där framme. Jag anmälde barfota runt om, men vi får se hur bakhovarna ser ut i veckan, säger Mika Forss.

2 Stonecapes Superb Han var klen i fredags men var väl så att det fattades lite då vi hade haft dåligt och köra på här hemma så han fick starta istället och behövde säkert loppet i kroppen. Det såg sämre ut än vad det var, han ledsnade och Ohlsson körde inget på honom till slut heller. Han brukar gå fram med loppet och han fick loppet i kroppen och ska nu vara i normal standard. Visst, han står hårt inne men han har vunnit rätt lätt vid vinsterna och visat kapacitet. Jag ändrar inget mot senast utan barfota runt om, stängt huvudlag och jänkarvagn.

3 In Love Boko Han var inte alls sig lik senast på Åby. Allt har dock varit bra därefter så det måste ha varit något tillfälligt som störde honom. Han gick då barfota vilket kan ha påverkat honom negativt. Nu blir det skor på och av jobben att döma skall han då agera som vanligt igen. Jag tycker att han har klass för att vara med i striden så från ett passande läge skall han passas. Går i en vanlig sulky och med stängt huvudlag

4 Merritt känns väldigt fin för dagen och behövde inte brukas för fullt vid vinsten senast. Han är en komplett häst som det fortfarande finns en del att slipa på. Läget är passande, även om han inte är tillräckligt snabb för att nå ledningen. Hamnar han bara hyfsat till i loppet tror jag han är med i segerstriden. Inga ändringar, säger Olle Wäjersten i stallet.

5 Feerie de Fael var väldigt fin senast och det var faktiskt hennes första seger i livet. Det känns som att hon har höjt sig en hel del i vinter och hon kommer säkert att få en bra fortsättning på säsongen. Hon har styrkan som vapen och skulle loppet bli kört i högt tempo är hon väldigt gynnad. Det blir jänkarvagn på lördag, säger Jimmy Dahlman i stallet.

8 Announcement var mycket bra senast och kusken sa att han nog hade kunnat vinna om han inte fått en rejäl kyss i sista sväng. Min häst har nu gjort ett par lopp efter att ha varit borta för gaffelbandsskada och han tar dessa urblåsare bättre och bättre. Bricka åtta är dock helt iskallt eftersom han inte är jättesnabb ut och man måste köra på safety första 30-40 metrarna. Därför är det stort frågetecken var han hamnar och vi måste ha massor med tur på vägen. Inga ändringar, säger Jimmi Ehlers.

12 Sugarcraft blev för ivrig senast och slog ihop och galopperade. Han känns fin för dagen annars men drog ett iskallt läge och känns bortlottad. Vi ligger lågt och utrustningen får vi se lite med, säger Anton Sverre i stallet.

V75:4

1 Moepilen är en härlig individ att träna. Han gör alltid sitt och är en riktig kämpe i loppen och besitter en bra slutspurt. Tyvärr är han långsam från start men i sådana här tuffa lopp är jag ändå nöjd med innerspåret. Han har haft en hel del oflyt i loppen med störningar och dåliga ryggar, så jag hoppas på lite stolpe in denna gång. Han är under utveckling men jag ligger ändå lite lågt med tanke på motståndet. Han går med lätta aluminiumskor, som senast, säger Lars Throgen.

2 Prins C.K. är stark och rejäl, men har felat i de två senaste starterna – senast med platschans på upploppet. Det blev ett tufft lopp med flera hästar som imponerade i sina senaste starter. Jag tror att Björn Goop kan passa på hästen och sköter han sig borde han vara med i främre träffen. Ingen ändring, säger Jan-Olov Persson.

3 Nordby Elde verkar vara på gång igen. Han var duktig i vintras, men stod sedan för ett par sämre insatser och fick pausa en kortis. Efter det har han gjort två fina lopp och i comebacken höll starkt från dödens. Senast sprang han nytt rekord och jag är nöjd med var jag har honom för dagen. Jag tycker att han hänger med i de flesta tempon, och de springer inte ifrån honom här heller men det är långsökt att tro på seger. Jag har anmält barfota runt om vilket i sådant fall blir första gången. Dessutom kan det bli ryckhuva vilket också skulle vara första, säger Olle Alsén.

8 Järvsö Aron var ju väldigt bra näst senast då han spårade hela vägen. Han hade rätt förutsättningar då, då han trivs bäst med att vara med i främre träffen och jag tycker att det här ser ut som en svår uppgift. Han kommer troligen att gå barfota fram igen, säger Jan-Olov Persson.

9 Spang Viktor är lite speciell och jag har haft svårt att komma helt rätt på honom i träningen. Först tränade jag honom lite hårdare, men då gick han inget i loppet. Då testade jag att inte träna honom alls och då började han gå bra i lopp. Men då är det svårt att få honom att utvecklas ordentligt. Nu har jag hittat en bra balans i träningen och han är inte så mycket sämre än Tangen Haap. Senast var han riktigt fin och jag tycker att han har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till kapaciteten. Han har både fart och styrka och jag tycker att han ska räknas med chans, då loppet inte blev så tufft som jag trodde. Ingen ändring, säger Björn Karlsson.

10 Gott Klirr har gjort det jättebra och formen är riktigt fin, men han har dragit på sig snabba pengar och så fin som Spang Viktor såg ut senast blir han svår att rå på. Inga ändringar, säger Jan-Olov Persson

V75:5

1 Doctor Doxey Zenz hade jobbat otroligt bra inför starten senast, men han fick inget fäste alls och skakade rejält i bakknäna efter loppet och det har aldrig hänt tidigare. Han brukar stå sig bra mot den här typen av motstånd. Troligen ingen ändring, säger Mathias Andersson.

2 Viking Brodde hade en mycket fin säsong ifjol och kommer nu laddad till en ny. Han känns pigg och har alla kvaliteter man kan begära. Distansen passar perfekt och detta ser ut som en bra chans, trots att han inte startat på ett tag. Barfota runt om och bike, säger Andreas Lövdal i stallet.

3 Flash Hammering kan tjäna fina pengar över passande lång distans. Ingen ändring, säger Jimmy Dahlman i stallet.

4 Smevikens Cruiser har gjort två starter i min regi. Han vann i debuten efter spets hela vägen men jag tycker att han gjorde ett lika bra lopp senast som trea. Svårt att veta hur han tar de här loppen och hur han hanterar distansen. Jag kommer att prova lite från start och resten av loppet får gå på improvisation. Ingen ändring, säger André Eklund.

5 Exodus Brick hängde med bra i kungapokalsfinalen och känns fin efteråt. Jämfört med de hästar han mötte då får man nog ändå säga att han går ner lite i klass. Han kan öppna bra och kan räcka långt, tror Jimmy Dahlman.

6 Valley Brodde har gjort allt rätt i år och har en härlig inställning. Distansen borde inte vara några problem och han är en av de med chans. Ingen ändring, säger Pär Pergenius i stallet.

8 From the Mine vann senast efter ett ryckigt kört lopp. Han borde gå framåt med loppet men har som vanligt fått skitspår på V75. Jag känner mig aldrig slagen med den här hästen men det är klart att det krävs lite flyt med från det här läget. Ingen ändring, säger Catarina Norqvist.

11 Figaro Vici var jättebra i trekilometersloppet senast. Lång distans är ett plus och det skulle högt tempo också vara. Blir det uppullat kan jag tänka mig att Björn kör framåt. Jag tycker att han ska räknas med vinstchans och den här gången blir det jänkarvagn, säger Jimmy Dahlman.

V75:6

1 Conrads Rödluva har tränat bra efter segern senast och gör ju en väldigt spännande start. Hon är ju van att möta kulltopparna på stosidan och här ställs hon mot härdade gulddivisionshästar. Jag tror ändå att hon ska kunna hävda sig bra – det handlar ju trots allt om en undantagshäst. Hon kan öppna snabbare än många tror och hon har hittills aldrig tryckts av fullt ut från början. Det är inte omöjligt att hon håller ledningen, men även om det inte skulle ske lär hon få en fin resa. Jag tror alltid på chans med Conrads Rödluva. Ingen ändring, säger Pär Pergenius i stallet.

3 Baron Gift hade jobbat kanonbra inför förra starten och var ju riktigt fin i loppet också. Det känns som att han har gått framåt rejält på sista tiden och då vi hade tur i spårlottningen tror jag att han kommer att göra en toppinsats här. Han går utrustad precis som förra gången, avslutar Rickard Svanstedt.

6 Diamanten höll riktigt bra från ledningen i årsdebuten. Jag hade väl inte förväntat mig att det skulle bli så hård körning hela vägen. Har fått pusta och fräschats upp efteråt och han känns bra i jobben, men det är ett riktigt tufft lopp med flera startsnabba hästar innanför. Jag misstänker att det blir rejäl körning i loppet, då en elitloppsplats står på spel och även om Diamanten är startsnabb kan det bli positionsproblem från det här spåret. Det blir barfota bak som senast, och jag kommer att testa med jänkarvagn i ett jobb i vecka. Skulle det slå väl ut kan det bli aktuellt att köra med en sådan på lördag, säger Stig H Johansson.

9 Rose Run Sydney var i ett dåligt skick när hon kom till oss och med tanke på det gjorde hon det riktigt bra som femma i regidebuten i Örebro. Senast mötte hon ett tufft gäng och blev då het i spets, men höll fullt godkänt som fyra och hon var faktiskt inte helt trött i mål. Känslan är att hon kommer mer och mer och läget tycker jag är bra. Jag tror att hon fungerar som allra bäst med en smygresa och det borde hon få härifrån. Loppet är jämnt och ganska öppet och kan kanske vara en rysare om man plockar med några stycken. Hon går utrustad som förra gången, säger Pär Pergenius.

10 Minnestads el Paso var mycket bra igen senast och vi är väldigt nöjda med de insatser han gjort på slutet. Vi anmälde hit för att vara med och slåss om elitloppsplatserna på allvar, men när jag såg läget var det ridå. Det är rätt snabba hästar framför oss och spår sju-åtta hade nog varit värre. Vi är förstås utlämnade till vad som händer på vägen men både form- och kapacitetsmässigt är han inte så mycket sämre än någon annan i fältet. Vi kör som senast, säger Dennis Palmqvist.

V75:7

2 Arabesque var ju ruskigt bra vid segern senast och har gått rejält varje gång i år. Känslan är att han har mognat en hel del och jag tror mycket på honom framöver. Han var inte bottnad i mål senast och därför tycker jag att han borde stå sig bra även mot V75-motstånd. Läget blev perfekt, då han är kvick iväg men han går även bra bakifrån. Han kan vara lite ivrig av sig och därför tror jag att kort distans kan vara en fördel. Det kan bli barfota bak och det tror jag i så fall skulle kunna göra några meter, eftersom han är en riktig naturtravare, säger Magnus Träff.

3 Mellby Hero har gjort två fina lopp efter vila och kommer mer och mer. Han har haft lite svårt i svängarna förut, men jag tycker det ser bättre ut på den fronten också. Innerspår skulle vara det bästa för honom och eftersom han är startsnabb, samt har ett bra läge, kanske det kan bli ledningen. Därifrån borde han kunna sluta långt framme. Inga ändringar, säger Andreas Lövdal i stallet.

5 Expensive är en liten fin speedig häst som jag alltid gillat och håller högt. Vi har hittat rätt med balansen på sistone och hästen visade nyligen 1.09 sista 900 i ett lopp mot de tuffaste hästarna i klassen. Läget är bra och får han en patenterad Örjansmygare blir han giftig över upploppet – han är nämligen ruskigt spurtstark. Det blir samma balans som senast och jag tycker att jag har två riktigt fina vinstchanser på lördag, säger Fredrik Linder.

8 My First Offspring känns som att formen sitter där, men han har haft en benägenhet att fela i loppen utan att jag har någon riktigt bra förklaring varför han gjort så. Han har en intressant kusk nu och har kapacitet för att hävda sig i Klass II. men jag vill ändå ligga lite lågt med tanke på startspåret. Han kommer att gå med skor även på lördag, säger Fredrik Wallin.

10 Mellby Hurricane var inte som allra bäst senast men känns fin hemma i träningen efter det. Nu är läget svårt och eftersom han inte alls var sig själv senast måste vi ligga lite långt. Visst finns det fart i honom, men samtidigt är det lite upp till bevis nu. Inga ändringar, säger Andreas Lövdal i stallet.

12 Ready Doc kommer mer och mer och de tätare starterna på slutet har verkligen fört honom framåt. Senast var han väldigt bra vid segern men jag har svårt att se honom runda samtliga från det här läget över kort distans på V75. Vi behöver all tur i världen och jag får klura lite i veckan om det blir några ändringar. Det kan bli så att vi kör med skor runt om, säger Jörgen S Eriksson.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen