Wohlgart Andersson / 16 juli, 2018

Jock och sex

Jock, det är Samiska och betyder bäck eller liten älv. Det visste jag inte förut, det läste jag på förpackningen på denna underbara dryck. Jag läser också där att den innehåller 320 blåbär, och jag tänker genast på den stackarn som räknar in 320 bär i varje förpackning! Vad trött i huvudet han ska bli efter en arbetsdag, det kan ju också komma någon och stör honom/henne när han är på 200, så han tappar räkningen och får börja om.

Det här tror jag är en storsäljare på ICA Trivselköp, det har varit slut där två gånger på sista tiden. Då åkte jag till Hemköp där man sedan många år vet att allting man söker finns. Men hör och häpna, Jock blåbär fanns inte där, iaf. inte då! Det fanns andra sorter av Jock, och jag förstår inte varför man ratar just blåbär. Jag påpekade naturligtvis misstaget, så de har en chans att rätta till det. Nu träffade jag en av ägarna i söndags, så det kommer säkert att ordna sig.

Detta bär, som är det nyttigaste av alla bär! Nu är det förvisso en dyr dryck, som mest har jag betalat 27 kr för den. ICA Trivselköp tar 23:50 kr, vilket nog är normalt. På Tempo i Storå finns den inte, men där finns det inte citrongräs och hel ingefära heller. Inte ens den simplaste Oelek har jag hittat där!

Den här drycken är så god att jag med lätthet skulle kunna göra en reklamfilm, och på ett övertygande sätt beskriva att det är den bästa dryck som finns! Den går helt enkelt inte att motstå, när man börjar dricka av den. Man får ju inte bälja i sig som man gör med mjölken, utan man tar små munnar och njuter av den. Ungefär som man kysser en dam, många små pussar istället för en lång kyss! Den är dessutom i en bra förpackning som är lätt att källsortera.

Män med ölmage är bättre älskare

Kollar på en turkisk studie, där man konstaterat att män med ölmage är bättre i sängen! Det tilltalar ju mig som får en alltmer tilltagande korpulens. Det är kanon att ha ”lite att ta av” – i alla fall om man ska tro på resultatet som dessa turkiska forskare kom fram till.

Ju större mage, desto bättre i sängen är du, enligt studien som utförts på Erciyes University i staden Kayseri. Men det gäller bara om hur uthållig man är förstås, det finns ju som bekant även andra parametrar att ta hänsyn till.

Forskarna jämförde BMI och sexuell prestation för 200 män, gällande prestation kollade forskarna endast på uthålligheten innan orgasm. Det visade sig att män med högre BMI – och en uppenbart större mage – orkade hålla igång 7,3 minuter, vilket är längre än genomsnittet, som ligger på 6 minuter.

Vad jobbigt det skulle vara att vara med i en sådan forskning. Ha en forskare stå bredvid och kolla med klockan hur länge man höll på när man ligger där och gnider. Det passar inte någon som är lika blyg som jag.

Män i den slankare gruppen presterade i genomsnitt två minuter och många av dessa led dessutom av för tidig utlösning, enligt studien. – När BMI:et ökade, sjönk antalet patienter i gruppen av män som ejakulerade för tidigt, står det bland annat i rapporten.

Tänk så mycket intressant man kan läsa om på Facebook! Kom inte och säg att det inte är sant, låt oss feta män få tro på det här, det stärker oss!

Källa: Huffington postYour tangoStandard media.

 

Roddans

På lördag säljs det Marsmallows påsar 3 st för 10 kr. Går bra att grilla. Här finns även massor med golv – vägg och takarmaturer som säljs oförskämt billigt. Kom och köp, vi har fullt i lagerhallen och vi behöver plats där.

Roddans Lågprishandel heter affären och ligger i Storå. Har du aldrig varit här är det på tiden att du kommer hit. Här finns massor av prylar, både det man behöver och inte behöver!

Nu har jag bara att vänta in pensionen på torsdag. Det här är första månaden på länge som inte pengarna tagit slut sista veckan. Det brukar det jämt göra annars, men jag har listat ut vad det beror på, jag måste vara född en vecka för tidigt!

 

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen