Wohlgart Andersson / 22 augusti, 2018

Miljöpartiet

Bloggen blev försenad den här veckan. Har inte riktigt varit mig själv, har varit helt innesluten, det håller på att hända något bra! VD:n håller på att köpa en lastväxlare med kran, det har jag tyckt länge. Har haft fullt göra att hålla eld i järnet, så han inte kommer på andra tankar. Det här behövs verkligen på företaget. Den lastar 10 ton och kranen når 14 meter.

Jag älskar att driva med Miljöpartiet, men det kanske inte har undgått någon. Pojken Fridolin är inte så synlig i media längre tycker jag, men vi har ju Isabella Lövin, hon är inte klok hon heller! Partiet gillar flygskatter, de vill också förbjuda dieselbilar i framtiden. De håller bara på med massa tok istället för att göra något som verkligen gynnar vår miljö.

Så här ser det ut när Miljöpartiet flyttar från riksdagshuset den 10 september. Men det är ju inte bra med häst heller, de påstår ju att hästar och kor inte heller är bra för klimatet.

För mig skulle de få förbjuda plastkassar, eller lägga avgifter på dem. det går lika bra att använda papperskassar som är ett mer miljövänligt alternativ. Tycker också de kunde intressera sig för Vättern, som försvaret i många år använt som skjutfält. Enligt Aktion Rädda Vättern har Försvaret tillstånd att fortsätta skjuta ut ammunition i Vättern motsvarande 45 bilvrak i sjön varje år. Det finns också 111 skeppsvrak i sjön.

På Vätterns botten ligger redan tusentals ton med ammunition som ligger och rostar. Giftiga metaller sprids till matfisk och kräftor, och till slut även dricksvattnet. Så det var ju bra att det inte blev Vätternvatten i Lindesberg. Vättern är bara 195 meter djup på mitten, det borde väl gå att ta upp med magnet. Jag vet inte var det här är, men antagligen omkring Karlsborg.

Miljöpartiet kunde köpa en gammal fiskebåt, måste väl antagligen bli en ångbåt, eftersom de inte gillar diesel! Så kunde ge sig ut med skrotmagneter och fiska skrot, då gjorde de nytta istället för att hitta på massa dumheter.

 

 

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen