Wohlgart Andersson / 27 mars, 2019

Nytt politiskt läge

Ebba Busch Toor kommer att gå till historien, som den som tog initiativet till att rädda Sverige! Mitt hår reste sig inte av hennes beslut, det var väntat, men kanske inte så tidigt som det blev. Beslutet växte fram när C + L valde sossarna istället för Alliansen. Ska det äntligen bli slut på sandlådepolitiken nu? Man ska väl inte ta ut något i förskott, men nu kan jag se ljuset i tunneln.

Att det sedan blir ett nytt block av det som SD vill, dit är nog vägen fortfarande lång. Nu har det iaf. röjts en stig, det är huvudsaken. Jag börjar tro att Sverige kan räddas! Ett naturligt handlande som flera med sunt förnuft kunnat göra! Man kan tycka vad man vill om SD, men deras väljare skall också respekteras, och inte stängas ute som de gjorts i 30 år. Moderaterna verkar också kunna ha ett samarbete i vissa frågor, nu när KD öppnat upp. De moderata väljarna kommer naturligtvis annars att rösta på KD eller SD i nästa val, så vem vinner och förlorar?

Annie Lööf lovade äta upp sin vid det här laget berömda sko, hellre än att samarbeta med sossarna, men det var före valet. Efter valet spelar det ingen roll vad man sagt! Trots löften om motsatsen, släpper hon fram en sosseregering, det var inte det väljarna ville ha, då har de lagt sin röst på sossarna istället.

Nu beskyller hon EBT för att ha gjort ett historiskt misstag. Är det någon här som gjort ett historiskt misstag, så är det väl Annie Lööf! Nu har glashuset gått sönder! Var inte Alliansen död tidigare, så är den både död och begraven nu, och lika bra är det. Jag tror iaf. inte den kan återuppstå som Jesus gjorde.

Jag säger som Abraham Lincoln, ”Det är bättre att hålla käften, och bli misstänkt för att vara en idiot, än att öppna munnen och undanröja alla tvivel”.

KD vill prata med ALLA partier, även Vänsterpartiet i enstaka frågor. En bra början att kliva ur sandlådan! EBT vill göra något konstruktivt med andra partier. Målet är naturligtvis att få igenom så mycket som möjligt av sin egen politik på bästa sätt. Kriminalvården, vård och omsorg, kanske rentav även flyktingpolitiken, kanske kan lösas med M+KD+SD. Nu räcker väl inte det, men jag är övertygad om att valresultatet 2022 kommer att se mycket mer annorlunda ut än idag.

EBT och Jimmie Åkesson är de enda partiledarna som stått rakryggade när det stormat, det märks ju också på deras förtroendesiffror. Jag tycker det ska bli spännande att se hur Åkesson sköter detta, är han verkligen så farlig som flera tror? Skulle han missköta sig, ja, då röstar jag annorlunda i nästa val. Jag tycker flyktingpolitiken är viktigast just nu, där hoppas jag verkligen att man kommer överens. Dels kostar den mycket pengar, men vi kan inte heller ta emot i sådan utsträckning som gjorts. Det skall fungera med arbeten, skolor omsorg o.s.v.

Nu vill IS krigare komma tillbaka till Sverige, det skall absolut stoppas! Tycker de skall ta sina straff i Syrien, och bygga upp landet igen. De visste vad de gav sig in på, nu skall de också ta ansvar för det.

 

Jag avslutar med ett tips att få bort myror

Läste ett enkelt recept att få bort myror. Läste det på Facebook, så det måste vara sant.

Blanda socker, malen svartpeppar och grus i en bunke

Slå sedan blandningen där myrorna finns. Myrorna söker sig till sockret, då träffar de också svartpepparn. Då nyser de och slår huvudet i gruset och dör

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen