Wohlgart Andersson / 23 oktober, 2018

Paragrafrytteri m.m.

Någon ny statsminister har vi inte fått än. Kan vi inte utse flera statsministrar så alla blir nöjda? Ungefär som på dagis, där får alla vara Lucia. Löfven ska sondera en vecka till, men han kommer inte att lyckas bättre än Kristersson om ingen ändrar sig. Det kommer de troligtvis inte att göra!

Man kan undra hur det är ställt i samhället, samhället mår inte bra! Nu ska personalen som hjälpte till med bränderna i somras få skatta löneförmån för den kalla mat de fick och de provisoriska boenden som upprättades. Det här är väl Skatteverket som ägnar sig åt paragrafrytteri! Här var det många som avbröt sina semestrar för att ställa upp! Nu blir de straffade för det.

Paragrafrytteri ägnar man sig åt på Migrationsverket också! Nu har man visserligen skjutit upp beslutet, men annars var det tänkt att utvisa en 6-årig pojke som miste sin mamma i våras. Det bildades protestlistor, jag skrev själv på den, det var tillräckligt många andra som gjorde också. Det är väl inte klart än, men troligen kommer han att få stanna. Så visst är det bra att människor engagerar sig när man ser orättvisor.

En som startat ett bryggeri skall utvisas. Anledningen är att han tagit ut för lite lön. Man tror ju inte det är sant, men det är det! Det verkar som man bara vill ha kvar de som är bidragsberoende. Kan ju vara så att det ger röster till Socialdemokraterna. Men det kan ju också vara så att man inte raserar landet i den takt man tänkt sig!

Att man vill rasera landet och ta in alla invandrare ser jag som en absolut plan! Pensionssystemet rasar, jag tycker synd om de 30-40 åringar som senare ska ha sin pension när det är dags.

För att det nuvarande pensionssystemet skall fungera, krävs det att 85% av de arbetsföra jobbar. Ju fler invandrare man tar in, ju sämre blir pensionskassan. Visst är det många invandrare som bidrar till systemet, men de har de senaste tre åren pendlat mellan 47 och 52%, det blir för lite och utarmar pensionssystemet. Det är därför det måste vara en reglerad invandring. Det är inte av elakhet som SD vill minska invandringen, det är för att rädda det svenska folket, de som har byggt upp det här landet.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen