Wohlgart Andersson / 11 mars, 2022

Pattaya några dar

Åkte till Jomtien i måndags och hälsade på Leffe med tillbehör innan han åkte hem. Den stackarn har ju jobb att passa på i några år till. Jomtien är ett lugnare ställe lite söder om Pattaya. Tycker det är för hög musik långt in på nätterna i Pattaya, blir svårt med sömnen om man är nykter. Här i Jomtien är det dessutom betydligt bättre badvatten än i Pattaya. Här finns inga go-go barer vad jag vet, vill man ha det får man ta en bahtbuss till Pattaya, där finns de i överflöd.

Hörde idag att det finns 1,5 miljon prostituerade i Pattaya under högsäsongen. Dessa kommer mest från de fattiga områdena i norra och nordöstra Thailand. Fick också veta att det kommer 2 miljoner turister dit. Stämmer det är sexindustrin värre än jag trodde.

Vistelsen hade kunnat vara bättre om jag inte hade haft ryggskott. Men bättre ett ryggskott än ett skott i ryggen som jag sa till Leffe. På fredagsmorgonen var det nästan över, det kändes skönt att kunna röra sig något sånär normalt igen. Jag sålde ju min tuk-tuk för 5000 baht och för pengarna gick jag till en skräddare och köpte två par byxor och en skjorta. Fick 1500 baht över till en massage den kostade bara 300 bath. Köpte sedan lite tallrikar jag ska ta med hem till Sverige.

Jag försökte med massage för att se om det skulle hjälpa. Sådana ställen finns det gott om både i Pattaya och Jomtien. Jag stegade därför med stapplande steg in på första bästa ställe. För att det skulle gå lätt valde jag att gå i badbyxor. Jag fick lägga mig på magen och blev insmord med olja. Efter ett tag drog hon av mig badbyxorna också. Jag fick vända mig om, så där låg jag och blottade hela min lekamen för en helt okänd kvinna. Det har jag kanske gjort förut också fast i andra sammanhang. Vi pratade inte under hela massagen förrän på slutet. Då märkte jag att hon var väldigt mörk i rösten, och jag kollade adamsäpplet och insåg att hon inte var en hon utan en han. De här ladyboysen kan man tydligen råka ut för även på massage ställen, det hade jag inte tänkt på. Men det är inte bara jag som gått på det. Leffe var dit på torsdagen, han hade fått samma berättade han.

Jag åkte hem till beachen på torsdagen. Kom som beräknat hem till BanPhe vid 16.00 tiden. Gick iväg och hyrde en moppe på ett kul ställe. De har både moppar och sarenger, men jag väljer moppe eller en 125:a, som det egentligen är. Prissättningen är intressant. Kostar 200 baht för en dag, 1000 baht för en vecka och 3500 baht för en månad. Jag behöver den i 6 dagar, men hyrde på en vecka, eftersom det blev billigare. När jag nu ska lämna tillbaka den låtsas jag inte tänka på det, utan låter det vara att jag haft den en vecka, 7 dagar. Tänk om jag nu får betala 200 baht till för jag inte haft den tillräckligt länge, då kommer det att bli ett kul spörsmål.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen