Wohlgart Andersson / 16 oktober, 2018

Rapport från sandlådan

Alliansen avsätter Löfven med stöd av SD, sedan vill Alliansen regera ihop med Socialdemokraterna för att undvika SD?? Ja, man undrar hur det är ställt egentligen!

Men Löfven vill inte regera ihop med Alliansen, och det kan jag förstå, de har ju avsatt honom, det kan ju han ha blivit grinig på. Jag tror Löfven har rivit Kristerssons sandslott på den här lekplatsen!

Jag börjar se flera scenarier, men båda går ut på att Alliansen spricker. Det kommer säkert att krångla ett tag till, tror det kommer att sluta i nyval i början på nästa år.

Då kan de som tvekade på SD och Moderaterna ta ställning. Jag har fått skäll för att SD har en vidrig kvinnosyn, har inte koll på den, prioriterar viktigare frågor än det, när landet alltmer raseras.  Som jag sagt tidigare tror jag på M+SD+KD, men det räcker ju inte! Försök samsas om flykting och kriminalpolitiken, den ena löser till stor del den andra! Fortsätt sedan med vården och pensionärerna så har man kommit långt! Ska det vara så svårt?

Det är väl inte enbart SD som driver dessa frågor? Sköt politiken som ni är tillsatta att göra, varför ha denna väldiga SD skräck? Tala med dem och se vad som går att göra! Var också reserverad i början på SD, men tycker partiet nu är rena. Kan kanske finnas något rötägg kvar som ännu inte blivit upptäckt, men jag är säker på att den kommer att tas bort isf.

Nu har Kristersson gett upp och det blir Löfvens tur att sondera terrängen. Han kommer säkert att få samma problem, eftersom Liberalerna och Centern inte vill svika Alliansen. Löfven har sagt att han behöver hjälp från andra sidan, så vi får väl hoppas på Olof Palme, Erlander m.fl, det kanske funkar.

Att det alltid ska vara Centern som krånglar till allting! De tog bort mellanölet, de var emot Öresundsbron, de var trotsiga till EU, de ville inte ha kärnkraft, men den fick vi gudskelov behålla. Centern har alltid varit en spärr, men nu får de hjälp av Liberalerna också!

Tycker det är en riktig thriller på gång nu, men som sagt, jag tror det blir ett nyval när de fått krångla ett tag till. Skulle däremot C och L bryta upp Alliansen, ja, då får vi en regering och får stå ut med sossestyre i 4 år till, och se hur landet raseras. Fördel med ett sådant styre borde bli att sossarna får ta hand om en lågkonjunktur, var ska de ta pengar till den? De kan väl knappast ta mer av pensionärerna nu? Fler fördelar torde vara att Centern sjunker, MP kanske åker ur och SD:s siffror kommer definitivt att stiga. Det sistnämnda borde faktiskt alla parter fatta!

 

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen