Wohlgart Andersson / 1 augusti, 2018

Skvaller

Bloggen blev senare den här veckan. Jag jobbade igår, men det blev bara en dag. Jag körde ut gods till ett industriområde i Västerås. Men jag gav upp, man skulle programmera en liten dator när man tog emot och lämnade allt gods. Det var inget för en gammal man som jag, använder sällan datorn på min telefon. Men det var andra omständigheter också som gjorde att jag avstod från jobbet.

Jag visste ju att det är ett pass att ha jobb, och att det tar bort mycket av ens fritid. Jag fick faktiskt inte en blund i ögonen på hela dagen!

Fläskytterfilé

Jag går i affären och retar mig på fläskytterfilén. Hur kan man få kalla det filé? Det är ingen filé, det är en kotlettrad! Benfri kotlettrad är vad det är, det är inget fel på det namnet! Filé låter bättre för örat, mört och fint, kotlettrad låter inte lika smaskens. Så det är nog ett säljartrix.

Nej, vore jag styckmästare skulle jag skära bort den feta remsan närmast benet och sälja den som thaifläsk. Thaisambon jag hade kunde göra en väldigt god thaigryta av det.

Jag kan ge dig ett köpartips i något att dricka.

Bild flaskor

Tyvärr kan jag inte överföra bilden från telefon, något måste göras på telefonen innan den lämnar ifrån sig bilderna. Men de är av märket Garant, och är en färdig dryck av äpple och apelsin. Dessa blir prisvärda hos mig, de kostar 20 kr styck. En fattigpensionär blandar dessa i en femliters dunk, slår i lika mycket vatten, smakar riktigt bra! Man kan ju välja en liter vatten också, om man tycker det blir vattstarkt med två.

(Vafalls, finns inte vattstarkt med i word? Det måste läggas till)

Det finns en fördel till med de här. Det är pant på flaskorna! Det tycker jag det skulle vara fler producenter som gjorde. Det är ett väldigt slöseri med resurser att bara använda engångsflaskor.

Jag som är diabetiker tar två. Jag får på det här sättet 4 liter dryck till en kostnad strax över mjölken. Jag måste göra något åt mitt mjölkmissbruk, kan inte vänta till oktober på behandling. Förra veckan drack jag 14 st. 1,5 liters, från måndag morgon till söndag kväll, det blir 21 liter, alltså 3 liter om dagen! Det börjar bli riktigt allvarligt!

Hittade ingen bild på Eliasson, så jag valde en apa istället. Den är ju faktiskt snyggare.

Dan Eliasson

Nu är han på tapeten igen, stolen han har på MSB har väl lagom blivit varm. Vid årsskiftet ska han få sluta vid den posten och bli ambassadör går skvallret. Det var tråkigt tycker jag, med hans historia tycker jag han kunde fått chansen på Skatteverket istället. Då kanske min stora skatteskuld hade försvunnit! Får väl hoppas på ett land som Lichtenstein eller liknande, så han inte skämmer ut oss i ett större land. Sverige har inte varit i krig på 200 år, men med honom i fel land vet man inte vad som kan hända!

Lögner

Bara för det är en bild på Magdalena Andersson behöver det inte innebära att det handlar om lögner. Men nu gör det det! Kunde lika gärna varit en bild på Stefan Löfven, han ljuger lika friskt han:

2014 sa vår finansminister Magdalena Andersson ” Det är jättedyrt att tanka bensin som det är, vi ser inget behov av att höja bensinskatten.” Nu har vi haft socialdemokratisk regering sedan dess och 2015 höjdes den med 26 öre, 2016 med 60 öre, 2017 med 24 öre och 2018 30 öre. Det blev 4 lögner på en gång i ett och samma ämne. Hur trovärdigt är ett sådant parti? Är det någon som är förvånad över sjunkande siffror för Socialdemokraterna? Jag tycker de har förvånansvärt höga siffror! Stefan Löfven framför regelrätta lögner emellanåt, det tycker jag egentligen är ännu värre!

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen