Wohlgart Andersson / 11 februari, 2020

Veckorapport

Det är besvärligt med överskrifter, det är väl OK om man vet vad man ska skriva om. Men det är inte så ofta jag vet när jag börjar. VECKORAPPORT är ju en överskrift som håller, men då måste man skriva om senaste nytt.

Här snackas det en del om en skjutgalen militär: Det sista jag hörde var 30 skjutna, men från en mera säker källa sägs det 27. Har egentligen ingen betydelse, det är lika  illa när oskyldiga människors liv släckts utan giltig anledning.. Har inte hela historien från någon säker källa, så därför avstår jag att kommentera. ämnet.

Ni har väl hört hur influenserna går här i Asien? Corona är utbrett över flera delar i Kina. Nu är ju de så många, så jag tycker inte det gör något om det försvinner någon miljon. Men det är otrevligt, det kan sprida sig till andra delar i Asien, tex. Där jag befinner mig.

En kompis till mig fick Corona, Han bor desstrom på Viktory Wiev, där jag bor. Men nu var det en drink som heter det, så den typen av Corona kan jag också tänka mig.

Det är inte lätt att vara bloggare. Nu ska jag på något listigt sätt ta mig tillbaka till en skjutgalen militär som beskrevs ovan- Nu gäller det väl inte just en militär men han kan mycket väl vara skjutgalen.

Jag blev mordhotad för några veckor sedan, Det kändes lite kul den här gången, jag är ju trots allt 68 år. Sist det hände var jag runt 25, då var jag mer reserverad, även om den kvinnan upplyste mig om att det nog inte var så farligt. Jag hade jobbat tillsammans med kvinnan i fråga i flera år, vi hade en underbar kontakt, som även arbetskamraterna upptäckt.

Men nu var det annorlunda. Jag träffade en tjej under en weekendresa till Koh Chang som jag tog med hem. Trivdes bra med henne, även om vi inte hade mycket tid med varandra. Har nog aldrig I mitt liv klagat på någon som jobbar för mycket, men hon gjorde verkligen det.

Hon hade skilt sig från den man hon har två gemensamma barn med. Han hade t.o.m. skaffat ny flickvän men nu var det slut mellan dem, och han ville ha tillbaka sin f.d. fru. Det ville dock inte hon.

Hon hade lagt ut en bild på oss tillsammans på Facebook som han fick se. Då väljer han att skriftligt hota mig, vilket jag tyckte var bra, då fanns det bevis på hotet. Han skrev att om jag vill leva ska jag omedelbart lämna Thailand.

Han lyckades ta reda på vilken restaurang hon jobbade på och väljer att åka dit. De ringde till mig från restaurangen och sa att jag inte skulle komma dit eller åka förbi eftersom han var där.

Det gjorde mig så nyfiken att jag kände för att åka dit. Stannade till och tittade på honom, en liten klen thaiare, men som hade ett skjutvapen I byxlinningen. Det kändes lite otrevligt, kniv har jag gått emot tidigare en gång, men aldrig ett skjutvapen.

Det här gjorde att hon slutade på restaurangen och åkte mot norra Thailand. Har inte hört av henne sedan dess. Han åkte också härifrån, så nu går allt sin gilla gång här igen.

VD:n kom igår och ska vara här till slutet av veckan. Därefter åker han till ett MC meeting I Pattaya. Får väl hoppas han kommer tillbaka hit igen. Han ska vara I Thailand till 4 mars

.

Senaste Inläggen