Wohlgart Andersson / 10 juni, 2021

Återvandringsverket

Nu är det ju tyvärr ett verk som inte finns ännu, men det verket skulle det verkligen finnas behov av. Man skulle göra om Migrationsverket till Återvandringsverk istället. De skulle ha samma rätt som Migrationsverket och inte behöva redovisa sina kostnader. Istället för att ta hit alla flyktingar, kunde de hyra in platser i Afrika. De kommer ju ändå därifrån och andra varma länder däromkring, så det borde passa alla flyktingar bra, och slippa komma till kalla Sverige vintertid. Det hörde jag Jimmie Åkesson prata om, det blir betydligt billigare och man skulle kunna hjälpa flera.

I Afrika kunde de också utöva sin religion lättare, och inte reta upp tokiga svenskar som vissa inte tål muslimer. Jag tar avstånd från shiamuslimer och andra muslimer som inte vill anpassa sig till Sverige. Vi har religionsfrihet i Sverige, men det ska inte innebära att vi ska bygga moskéer här i landet åt dem.

Den danska regeringen har under flera år sökt ett land som är villigt att ta emot invandrare som söker asyl i Danmark, under tiden som asylprocessen handläggs. Nu meddelar Jyllands-Posten att det afrikanska landet Rwanda är redo att ta emot Danmarks asyl­sökande. Personer som invandrar illegalt till Danmark och söker asyl skulle i så fall transporteras 700 mil bort och placeras på danskt asylcenter i det centralafrikanska landet. Danmarks integrationsminister Mattias Tesfaye säger att de förhandlar med flera länder, men vill inte bekräfta om Rwanda är ett av dessa.

Sverige har mycket att lära från Danmark. Danska sossarna säger till sina svenska vänner att rösta på SD, och här i Sverige är de så motståndare till SD:s politik. Men att de är motståndare är kanske bara snack, de har ju tagit stora delar av SD:s politiska frågor och gjort till sina egna, så då passar det minsann.

De flesta flyktingar passerar många EU länder innan de kommer till Sverige. Skulle Sverige minska på alla bidrag, och anpassa det till övriga Europa, så skulle nog invandringen till Sverige minska markant av bara den anledningen. Ekonomiska flyktingar skall avvisas omedelbart, och återföras till det land de kom ifrån.

Om det däremot kommer flyktingar som har utbildningar så de kan försörja sig själva, då har jag inget emot att de kommer till Sverige. De skall också anpassa sig, och leva ungefär som vi i sitt nya land.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen