Wohlgart Andersson / 24 maj, 2022

Funderingar igen

Nu har vi äntligen fått in en ansökan till NATO, ja då ska Turkiet, (var det Kroatien också?) krångla till det och fördröja det hela ett tag. Jag tycker inte det skulle vara så svårt att lösa. De vill i gengäld att Sverige ska utlämna några terrorister som sitter fängslade här. Det är väl bara att lämna ut dem? Ska det vara så svårt det? Det gynnar ju bara Sverige, några mindre att försörja samt att vi blir av med terrorister.

De vill också köpa vapen av oss. Det gynnar Sverige det med. Sätt igång och sälj, vi har förträffliga vapen, de har väl provat dem lite i Ukrania nu så vi får bra reklam.

I teorin ska Turkiet kunna stoppa vårt medlemskap. Nu tror jag ju inte att de lyckas med det, men de kan säkert fördröja det hela ett tag. Men vi har ju garderat oss, USA kommer och hjälper oss om ryssen kommer. Erdogan och Statsministern har varit i samtal. De är iaf. Överens om en sak, det är att de inte är överens. Men jag vill ju hävda att Erdugan har rätt, varför ska vi förvara terrorister? Nej, låt turkarna göra det själva, men det finns ju risk att de blir dömda, då är det nog andra straff än i Sverige.

Jag funderar också på Rasmus Paludan.

Varför ska vi ta in den idioten i landet? Han gillar att bränna böcker han inte gillar. För mig får han elda med vilka böcker som helst så länge han inte eldar med Torsten Ehrenmarks böcker. Paludan ställer ju bara till det, det kostar samhället enorma pengar. Bara 4 polisbilar kostar 7,2 miljoner. Polisen måste få resurser för att kunna bemöta detta våld som kommit i samhället efter 2015. Det är märkligt att det fallit sig så, samtidigt som Sverige ökade på flyktingströmmen helt okontrollerat. Det är så man tror det kan ha ett samband, men det får man inte säga, då blir man kallad rasist. Nu hörde jag att Sverige inte har vattenkanoner! Det kan man tycka är märkligt, borde kunna användas vid bränder också, inte bara att spola bort slödder där de drar fram. Nu läste jag att han blivit portad från Järvaveckan, så nu ska han bränna Koranen varje dag. Han är utbildad advokat, man tycker ju han skulle kunna ha något annat för sig.

Pensionen

Den funderar jag på också. Nu lovar sossarna att vi ska få påökt veckan före valet. Undrar just om pensionärerna ska gå på det igen. Jag tycker ju sossarna haft 8 år på sig, så varför ska det börjas nu med det? Kan det vara valet? Man har iaf. Gjort det tillräckligt svårt så ingen skall förstå. Pengar till det tycker jag de kan ta från Landstingen. De kostar enorma summor, inte ens Norge hade råd att ha dem kvar. De är omoderna för längesen.

Det finns ju mer jag funderar på. Vem som vinner Elitloppet t.ex. Who is Who får Åke Svanstedt i sulkyn, jag tror det blir han, magkänslan säger det.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen