Wohlgart Andersson / 26 januari, 2021

Det som hänt har hänt

Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. En ny president i USA kunde nog behövas. Nu ska Bidén ändra Parisavtalet så USA kommer med där igen. Det är nog riktigt, förstår inte hur Trump tänkte där. Till skillnad från sina företrädare har Trump inte startat något krig, men jag vet egentligen inte vad han gjort för nytta som världens ledare. Följer kanske inte med tillräckligt bra.

Vad som däremot inte behövs, det är Dan Eliasson. Han måste ha någon form av hållhake på Socialdemokraterna, eftersom han får det ena toppjobbet efter det andra.. Nu har han fått ytterligare ett toppjobb, efter att tidigare ha misslyckats med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Polisen och MSB, Han har en fast anställning till 31 december 2022. Vad härligt det skulle vara om SD då satt i Regeringen, och tänk vad roligt Jimmie Åkesson skulle få några månader. Men jag skulle tro att Dan Eliasson skulle säga upp sig frivilligt om SD fick makten.

.

Hörde jockså att Sabuni vill ändra i januariavtalet. Det är intressant, vore kul att se det falla. Då faller väl även hela regeringen?

Nina Lundström vill inte spräcka januariavtalet med migrationsfrågan, men vill heller inte vara med i en regering som har stöd från SD. Ja tycker det vore bättre om de hamnar under fyra procent i nästa val, det kunde även MP få göra. MP har kostat oss skattebetalare mycket pengar den senaste tiden. Liberalerna bara krånglar till det, men det gör ju föralldel Centern också..

Nästa vecka kommer det ett känt konditori och tar över Wienerkonditoriet. Nästan l.ika känt som Elsas konditori i Norberg. Det är Sveas konditori från Kumla. De har ett ställe på Stortorget i Örebro också. Vi var där och fikade häromdagen medans advokaten i närheten skulle öppna. Det blir bra för konkurrensen, nu blir inte Frosts lika överlägsna längre. Jag testade en Budapestbakelse. Den föll till belåtenhet, i klass med Frosts. Vad som däremot skiljde väldigt var priset, den kostade 46 kr. Den var visserligen stor, lite för stor, det blev mäktigt till slut.

Vad som också har hänt är att jag flyttat till mitt gamla hyreshus i Kopparberg. Lägenheten känns bra, bara ett fel, den ligger på fel ort. Har flyttat in trots att jag inte är färdig med den. Haft en snickare här som tog betydligt längre tid på sig än jag beräknat. Nu ska jag lägga laminatgolv, samt spackla, måla och tapetsera väggarna på lediga stunder.

Så visst har det hänt en del så sig?

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen