Wohlgart Andersson / 5 mars, 2020

Jackpot Färjestad, 46 millar att hämta

UPPDATERAR MERA UNDER FREDAG EM-KV. Har jag tid kan det bli sista info efter kl. 13.00 lördag. Jag är ju pensionär och hur jag kunde hinna när jag jobbade, begriper jag inte. Arbete är ett pass som tar bort mycket av ens fritid.

Femmorna frös inne förra veckan, ATG är skyldig mig totalt 147 st. Hade varit nöjd om jag fått 5 kr st. för dem. Statistiken från Färjestad ser intressant ut. Har hämtat den från storavinster.se, där jag får fram mycket annan bra info också. Förra veckan rankade de in sjuan på 2 rader. Helt klart den mest prisvärda spelsajten om man ska prenumerera på en sådan. Har gjort det i många år. Denna lördag bedömer ATG att våren kommit, för nu får man köra barfota igen, Det kommer att lysa lika rött i listorna som det gör på börsen! Många gynnas kraftigt av att få starta barfota  Upploppet på Färjestad är 177 meter, vilket gör att mindre hästar  från bakspår vinner. En hel del norska hästar att ha koll på, nu får de använda körspö, vilket är förbjudet i Norge.

Medianutdelning: 71 506 kr (43 706 kr). Alla banor inom parentes

Spetsvinnare: 49% (40%)

Vinnare från bakspår: 16% (21%)

Favoritsegrar: 35% (37%)

Antal omgångar som MINST en favorit segrat: 100%

Antal omgångar som MINST två favoriter segrat: 82%

Antal omgångar som MINST två skrällar, 10% eller lägre, segrat: 65%

Antal omgångar som MINST en skräll, 5%, eller lägre, segrat: 71%

Statistiken gäller från 2013 – 01 – 01.

Så här säger Mikael J Andersson om Färjestad

– Färjestad har ett jättefint banunderlag men banan är väl inte lika snabb som den var på 90-talet då det inte är samma studs i banan längre. Banan tål regn bra och blir aldrig direkt tung, det är väl bara om det är tjällossning men det har ju varit en mild vinter. Materialet är också fint så det ska inte vara några problem med barfotakörning om vädret är normalt.
– Jag upplever det inte som några problem med de innersta spåren bakom bilen och har man en startsnabb häst är det inga problem att hålla upp ledningen, det gäller vid starten båda på 2140 och 1640. I voltstart är väl Färjestad som en normal bana och det brukar inte vara några problem i volten varken vid 2140-starten eller 1640.
– Doseringen är bra och det är ganska långa kurvor framförallt om man jämför med Axevalla. Att stallbacksutfarten ligger ca 400 meter före mål upplever jag inte som något problem och det är sällan som någon häst får hemlängtan och bryter ut, det skulle nog vara värre om utfarten låg i utgången av sista sväng.

SYSTEMET

V75:1    4, 5, 8, 10, 11

V75:2    8, 1, 12, 4

V75:3    5,

V75:4    1, 6, 9, 7, 13

V75:5    3, 4, 8,

V75:6    6, 9

V75:7    5, 10, 7, 9, 4, 2, 11

SPELVÄRDA OUTSIDERS

V75: 1   10, 3, 11

V75: 2   7, 4, 12

V75: 3   9, 7,

V75: 4   2, 7

V75: 5   7, 1, 8

V75: 6   9, 5, 8

V75: 7   11

STARTKOMMENTARER

V75 1     8 Man at Work verkar bli favorit. Han har gjort bort sig flera gånger som favorit på sista tiden.. Har väl bättre chans nu, eftersom  det är en barfotahäst. Jag tänker dock gardera främst med nr 4 High Spirit och nr 5 Kick of Classic. 3 Han Herred och 11 floris Baldvin är två rysare

 V75 2    Här tror jag mera på den stora favoriten 8 Green Mamba. Den får spår 3 på tillägg. Men i mitt lag SPELVÄRDEVINNARNA finns   en oskriven lag att största favoriten ska garderas, det är dessutom en skrällbenägen lopptyp. Nästan varje gång jag gått emot den regeln har jag torskat. Kan behövas också tittar man på statistiken vinner bara 16% från  bakspår på Färjestad, mot 21% på övriga banor. Det borde räcka att gardera med nr 1 Frozen Qween. Två roliga att ha med är annars spetsfavoriten 4 Catwalk Ima och 12 Loser on Loser som känns underspelad. Plånboken avgör

V75 3    nr 2 Sir Ratzeputz är favorit. Jag trodde det skulle bli 5 Gareth Boko. Men med dessa två får det nog räcka på mitt system, även    om 7 Baron Gift är spännande, denne höjer sig avsevärt med barfotabalansen!

V75-4 Kallblodslopp med fördel för ston. Här kan jag tänka mig att ta fram hammaren. Tycker 1 Osen Prinsessa står väldigt bra  inne i det här loppet. Har en god chans att leda loppet runt om. Spets och SLUT- Hämta UT? Väldigt öppet bakom henne!

V75-5 Klass TVÅ och sensmoralen brukar va att stecka PÅ. Här tycker jag ändå att det finns ett par som sticker ut. Spetsstriden  kan bli väldigt avgörande här Jag tror 1 Ikaros Di Quattro har fart för att hålla upp innerspåret, men galoppen är ofta nära och jag tvivlar på att man laddas här. Istället tror jag Skoglund tar hand om ledningen med 3 L.L Royal. Därifrån tror jag ekipaget blir svårslaget.

V75 6 Här har jag tänkt spika 6 Millord hela veckan. Nu blir jag kraftigt varnad för 9 Corleone D.K. .Som enligt uppgift har knallform, Trivs bäst att gå barfota och skall gå med jänkarvagn. Respekt ska man nog ha även för 1 Personal Goals som tävlat bättre i Sverige än hemma i Norge. Så här har jag inte bestämt mig än. Ser att man varnar för 5 Högstena Stalldräng, men det går inte att ha med alla man vill

V75 7    En bronsdivision jag ser fram emot. 5 IL DUCE BOKO blir favorit. Han har verkligen imponerat på mig. Vann klass 2-finalen på       solvalla och kliver i och med detta upp TVÅ KLASSER. Att det här var en klassklättrare var knappast någon överraskning. Räknas   på nytt    men jag förordar gardering. 4 Star Costashorta tror jag tar hand om ledningen, sedan kanske man väljer att släppa om Marc kommer tidigt med favoriten. PU kör nog fram utvändigt med 10 Princess S.W. 1,9 och 11 blir bortglömda. Goop brukar  alltid få stå i vinnarcirkeln på hemmabanan. Här kan han få loppet!

KUSK OCH TRÄNARINTERVJUER

Lopp 1

2 Puccy Italia har varit struken för en lättare förkylning men känns jättefin i jobben. Bäst vore om han kom till ledningen men jag kan inte riktigt bedöma motståndarnas startsnabbhet. Han kommer att gå barfota runt om vilket gör en viss förbättring. Jänkarvagn som vanligt och jag hoppas på en platschans, säger Veijo Heiskanen.

3 Han Herred var bra näst senast men kämpade inte alls senast och var dålig utan att jag har någon bra förklaring. Trivs kanske bättre bakifrån och med ett högre tempo i loppet. Han gynnas av distans och nu blir det helstängt huvudlag och barfota så jag räknar med att han kämpar bättre och gör ett bra lopp. Tror att han går bättre bakifrån, säger Reijo Lijendahl.

4 Highspirit fick ett helt perfekt spår och dagen blev verkligen räddad när jag såg det. Senast gick han i ryggar och felade som vanligt. Han är tolv år, så det går inte att skylla på orutin. Han är bara svår bakifrån – det lär jag nog få dras med. Men nu blev det ett spetsläge och för vår del var det förstås bra att Man at Work fick ett dåligt spår. Det lär bli spets och så kör vi där så länge det håller. Barfota runt om men det är ingen jättegrej, avslutar Troels Andersen.

5 Kick off Classic har nu gjort två starter efter vintervila. Han vann den första efter ett perfekt lopp i andra ytter. Slog då Fossens Bonus som satt i spets. Kort distans är ett minus, då hästen är mer stark än speedig. Han bör ändå duga ganska gott i den svenska Silverdivisionen och Björn Goop i sulkyn är inget minus, säger vår norske rapportör Joar Lysaker.

6 Sir Q.C. var riktigt bra näst senast men hamnade snett på det gången efter. Han är inte lika stark som förr så spåret är ingen höjdare och distansen normalt i kortaste laget. Han är anmäld barfota fram samt med jänkarvagn så det blir väl den utrustningen på lördag om vädret tillåter, säger Stefan Melander.

8 Man at Work fortsätter att visa knallform, men får ju tyvärr aldrig sätta dit den på V75. Han är i alla fall riktigt bra i ordning och snart är det hans tur. Tyvärr dåligt läge igen, men han är inte borta. Barfota runt om blir ett plus, säger Andreas Lövdal.

9 Digger Lord gör sällan ett dåligt lopp och spurtade som vanligt bra senast som trea. Han trivs bäst över längre distanser men verkar på ålderns höst även bli mer allround. Läget är bra och han är i grunden en barfotahäst så vi kör så på lördag. Hoppas han kan tjäna en bra slant, i bästa fall en platsskräll, säger Ulf Stenströmer.

11 Floris Baldwin har visat mycket god form i vinter och lekte bl a med norska gulddivisionshästar näst senast. Han har sett läcker ut och hade varit högaktuell från ett bra spår. Från detta läge blir det givetvis värre, säger Joar Lysaker.

Lopp 2

2 Flying Knight var helt okej i montédebuten och känns fin i jobben. Loppet blev dock tufft och jag är glad om hon får pengar. Det blir barfota runt om och det är ett litet plus, säger Li Hanné.

4 Catwalk Ima har varit mycket bra på slutet. Hon är blixtsnabb från start och trampar hon bara iväg tror jag på spets. Hon har tjänat snabba pengar och märrarna på tillägg är tuffare nu än tidigare, men min häst är också bra. Jag siktar på att köra barfota runt om, säger Oskar Svanberg.

5 Anthara Bi gick i spets senast och var väl okej. Från bricka fem blir utmaningen att få henne felfritt. Barfota runt om är en växel extra, säger Anton Sverre.

7 S.M.K.Silvousplait har kapacitet, men är inte helt pålitlig. Spår två är ett problem men klarar hon sig iväg felfritt är hon absolut aktuell, säger Joar Lysaker.

8 Green Mamba har tagit det senaste loppet på ett bra sätt. Hon fick vila en vecka efter det, då hon startade tätt under en period. Hon känns som hon ska i träningen och trots att hon möter flera bra ston måste jag tro på fin chans. Hon är inte helt stabil i voltstart, så spåret blev perfekt. Ingen ändring, säger Patrik Fernlund.

9 Valborg Marje har fått två lopp i rad under kort tid och det hör inte till vanligheten. Hon har gått med PG-skor på slutet och det har fungerat fint och jag vill inte ändra, säger Paw Mahony.

10 Gatelink var klart godkänd i lördags. Hon får smygas med och vi hoppas på en fin slant. Barfota fram är ett plus, men ingen stor skillnad, säger Hanna Olofsson.

11 Ofelia O.E. håller formen. Hon har aldrig öppnat fort men springspåret var ändå positivt. Detta blev ett bra lopp och det är svårt att säga hur långt hon räcker. Ingen ändring, säger Peter Untersteiner.

12 Loser on Loser har inte startat på ett tag men känns fin. Hon gick ett rejält jobb på Solvalla nyligen och jag var mycket nöjd med hur hon kändes och framför allt hur travet fungerade. Hon är kraftigt gynnad av att gå barfota runt om och jag tror hon kommer att göra ett bra lopp trots 80-90%- form, säger Fredrik Wallin.

13 Argbiggan är på gång och gick bra mot hingstar senast. Läget är tråkigt och jag får ligga lite lågt. Jag testar barfota runt om; hon har inte funkat med det tidigare men har utvecklats sedan dess, säger Rickard Svanstedt.

14 Rapide Cash har gjort fyra starter i vår regi och har varit bra varje gång. Det har varit ont om lopp och därför har det dröjt en månad mellan starterna, men jag tror att formen är intakt. Hon känns som en barfotahäst och därför hoppas jag att vi kan köra så, meddelar Eric Martinsson.

Lopp 3

1 Olle Rols fick äntligen ett bra läge, även om han inte är snabb från start. Han ska väl i alla fall inte behöva hamna bland de sista som han gjort från de tråkiga lägen han haft på slutet. Senast blev det lite fel i loppet och galoppen är inget att fästa sig vid. Han ska gå utan bakskor på lördag men det innebär bara en marginell skillnad, säger Mats Rånlund.

2 Sir Ratzeputz är tillbaka efter en strulig period och det är roligt. Han var bra senast och kan säkert ha gått framåt lite. Läget blev perfekt, men jag vet inte om han kan ta spets. Barfota runt om är optimalt, säger Andreas Lövdal.

3 Order to Fly hade en dålig dag senast och kastade sig i hejdlös galopp. Läget är bra och jag tycker att han matchar ett flertal av hästarna men naturligtvis inte de bästa. Han får en extra kick av barfotakörning i första starterna efter att ha gått med skor en längre tid. Jänkarvagn som vanligt och han kanske kan vara en platsrysare, säger Per Lennartsson.

5 Gareth Boko var kanske lite sämre näst senast men fick då ett tufft lopp. Senast var han sig lik igen och visade att han även fungerar bakifrån. Han känns fin för dagen och jag tror att det blir ett offensivt upplägg. Nurmos´ häst imponerade senast men vi känner oss aldrig slagna med Gareth. Ingen ändring, säger Marcus Waldmüller.

6 Test Drive gör sällan ett dåligt lopp men vinner inte ihjäl sig. Han vann ett billigt lopp i Norge senast men här går vi mest ut för att det är hemmaplan. Nu kör vi barfota om banan tillåter. Han är snabb ut och jag hoppas vi kommer ner till plankan och kan tjäna en slant. Inga ändringar i övrigt, säger Erik Berglöf.

7 Baron Gift har varit lite upp och ner och senast var han helt enkelt bara formlös. Han är svår att hålla i form och jag får ligga lite lågt tills han visar mer – inte minst då läget blev dåligt. Det blir i alla fall barfota runt om och det är ett klart plus för hans del, säger Rickard Svanstedt.

8 Reckless har tränat på bra i vinter och nu var det ett bra läge att göra årsdebut. Läget gör att det blir att smyga med och hoppas på en slant då formen inte är på topp, säger Anton Sverre.

10 On Track Piraten körde jag ett jobb med igår (lördag) och han känns fortsatt fin. Spåret kunde ha blivit både bättre och sämre och han kan säkert knipa en fin placering. Om banan tillåter blir det barfota runt om men det är ingen större skillnad – han går bra både med och utan skor, säger Hans R Strömberg.

12 Michelangelo Ås har tränat bra hela året, men vi har vi har väntat på att skotvånget skulle upphöra. Han känns fin men tyvärr blev det iskallt läge. Han behöver tur för att vinna, säger Pär Pergenius i stallet.

Lopp 4

1 Osen Prinsessa har hög kapacitet för sin klass, dock har hon varit osäker på sistone. Senast galopperade hon två gånger. När man väljer att starta här, får man utgå från att hästen är fräsch. Om Osen Prinsessa sköter sig, är det sannolikt att de övriga får köra om andrapriset, säger Joar Lysaker.

2 Mine är travsäker, startsnabb och lättplacerad. Eftersom stona är gynnade i loppet, är Mine ett bud, säger Joar Lysaker.

4 Viking Faks skötte sig fint bakom bra hästar senast. Han kan nog ta en peng, säger Joar Lysaker. 5 Fröyu Pelle är, i form och är alltid långt framme i onsdags- och lördagslopp. Streckas om man tar med många, säger Joar Lysaker.

6 Bossum Faksen är en tuff herre som verkar trivas i Sverige. Han har presterat fint i sina senaste starter och visat form. Aktuell om man tar streckar några stycken, säger Joar Lysaker.

7 Kos Odin har kommit tillbaka bra efter en svacka. Han vann på V75 näst senast men var lite sämre gången efter, . Är han lika bra som näst senast och kommer till från springspåret, är han med och slåss om segern, tror Joar Lysaker.

8 Dale Anne årsdebuterade i lördags för att få en genomkörare inför denna uppgift. Hon galopperade dock dubbelt, men såg i övrigt fin ut och står bra till är. Ett tidigt streck, säger Joar Lysaker.

9 Reime Kongen har hävdat sig fint i V75-sammanhang på sistone. På Jarlsberg i lördags satt han långt bak, men felade under anfall på sista långsidan. Garderingshäst, säger Joar Lysaker.

11 Guli Tor är bättre än raden och har kommit bort i loppen delvis utan egen förskyllan. Han känns allt bättre i jobben och kommer att gå barfota fram om banan tilllåter. Läget är knepigt med många hästar från 60-fållan att runda. Det kan bli svårt att slå alla norska hästar, säger Jan-Olov persson.

12 Guli Rubin gjorde så gott han kunde i lördags, men mötte tuffa hästar och räckte inte riktigt. Den här uppgiften ser också svår ut och vi får vara mycket nöjda om han skulle sluta trea, fyra. Barfota fram och det gör honom lite rappare, säger Jimmy Dahlman i stallet.

13 Grislefaksen G.L. är en duktig häst i form. Men han står tufft till propositionsmässigt här och uppgiften är inte enkel. Ingen tidig gardering, säger Joar Lysaker.

14 Tripsson Ö.K. har presterat sämre på senare tid och han är svårbedömd, säger Joar Lysaker. 15 Joker C.K. vann det här loppet i fjol men det blir svårt att upprepa. Barfota runt om, säger Jan-Olov Persson.

Lopp 5

2 Veams Benelli är uppkollad hos veterinär efter den senaste starten och hon känns väldigt fin för dagen. Hon är ganska rask från start men jag kan inte bedöma hur snabba ut motståndarna är. Hon går med en speciell balans, så barfotakörning är inte aktuellt. Hon är gynnad om det skulle bli en hård bana på lördag, säger Toste Norgren.

3 L.L.Royal är väldigt snabb ut, så spåret blev perfekt. Om han kommer till ledningen ser jag gärna att han körs där, men det får kusken bestämma. Det här är en riktigt fin häst som aldrig varit tom i mål och han ska normalt räcka långt. Efter den senaste starten har han blivit lite uppfräschad och känns fin i träningen. Ingen ändring, säger Li Hanné.

4 King of Everything kommer med toppform för dagen. Jag har bara hunnit jogga honom lugnt efter senast och han kändes kanonfin. Läget blev riktigt bra och han är startsnabb, så det är klart att vi siktar på ledningen. Hittar vi dit är han hästen att slå. Det blir samma utrustning som senast, säger Claes Svensson.

7 A Deal is a Deal kommer tillbaka efter drygt tre månaders vila och kan nog vara lite ringrostig. Han är rätt bra i grunden men är nog inte tillräckligt startsnabb för att hitta en bra position härifrån, så det föreligger en uppenbar vingelrisk. Han gynnas av att tävla utan skor men jag ligger lågt då det alltid är tufft att vinna på V75, säger Erik Berglöf.

8 Super Sarah är en fin fyraåring som har kapacitet för att hävda sig på V75. Hon har varit riktigt fin vid vinsterna och gjorde ett jättebra lopp senast, efter en massa strul på vägen. Hon står perfekt inne i klassen men från spår åtta vinner man inga lopp på beställning. Med lite stolpe in kan hon i alla fall vara med i striden. Det blir inga ändringar när det gäller balans eller utrustning, säger Svante Båth.

10 My First Offspring vann ganska lätt från spets senast. Spåret kunde vara bättre men även sämre, då han inte är beroende av att gå i ledningen. Han kan växla tempo på ett bra sätt. Det är hårdare emot, men han är kraftigt gynnad av att lättas från tunga järnskor till barfota runt om. Inga ändringar i övrigt och jag hoppas vi kan vara med i segerstriden om det klaffar lite, säger Fredrik Wallin.

12 Un Mec d´Or gjorde årsdebut senast och såg smällfin ut efter att ha fått en sen lucka. Det är en stor häst och rimligtvis går han framåt ytterligare med det loppet i kroppen. Tyvärr blev läget iskallt, men hästen är i bra ordning, säger Anton Sverre

Lopp 6

1 Personal Goals har tävlat bättre i Sverige än i Norge. Vid segern gavs han en fin resa i draget, medan han hade lite otur senast. Från det här läget bör han ha en vettig chans, säger Joar Lysaker.

2 Simb Triumph hade en tuff avslutning på fjolåret. Han fräschades till och fick en välförtjänt vila i januari. Han har tränat på bra i februari och det här är en lättränad typ, så jag tror inte att han har tappat något. Han gick 18,5 på ett bra sätt i ett provlopp i lördags och jag tror att han levererar en fin insats direkt. Han är snabb från start, bara han trampar iväg från andraspåret. Barfota runt om är ett plus, säger Thomas Dalborg.

5 Högstenastalldräng hade inget flyt senast, men höll väldigt bra som femma efter en tung resa. Efteråt har han känts pigg och glad och formen ska vara intakt. Han kändes också fin i ett jobb i lördags och imorgon (tisdag) ska han få ett sista jobb inför lördagens start. Femtespåret ska inte vara några problem och skulle det klaffa lite i loppet kan han säkert sluta långt framme. Det är inte aktuellt med någon barfotakörning, utan han kommer att gå precis som förra gången, avslutar Mikko Aho.

6 Milord har verkligen fått ett lyft efter att vi flyttade till en ny gård. Vi tränar på samma sätt som tidigare, så det kan inte bero på träningen i alla fall. Bricka sex är nog bästa möjliga för den här hästen i voltstart. Jag hoppas att vi kan plocka av framskorna, för det skulle vara optimalt, säger Eric Martinsson.

8 Orlando Classic inledde karriären med tio raka segrar och har efter det vunnit ytterligare två gånger. Han är startsnabb och travsäker och har vunnit sina flesta lopp från ledningen. Senast blev han dock nedplockad från tät av Milord och imponerade inte. Det kan ha varit så att han inte var som bäst för dagen, men normalt är han ett garderingsstreck här om han får ett bra rygglopp, säger Joar Lysaker.

9 Corleone D.K. håller knallform och känns jättefin i jobben. Han går även bakifrån så läget behöver inte vara så tokigt. Han går med jänkarvagn som vanligt, men han kommer att trivas bättre utan skor. Jag tycker att han ska ses med en vettig platschans åtminstone, säger Veijo Heiskanen.

11 Rob Dyrdek blev det fel för senast. Han blev hängande och jag slutade köra på honom det sista halvvarvet, så han fick bara lunka med in i mål. Han kändes i alla fall fin, men härifrån får vi smyga och hoppas på en bra slant. Det blir barfota runt om, säger Rickard Svanstedt.

Lopp 7

1 Massive Speed är försiktigt matchad och visar fin utveckling. Han blir över från start men skulle det lösa sig ska han räknas, säger Joar Lysaker.

2 Mellby Frodo kördes senast försiktigt och kanske hade man den här starten i tankarna? Han är snabb ut men kanske bäst över kort distans. En tätplats kan han ta, säger Joar Lysaker.

3 Joe Martini såg fin ut senast och hade en del krafter sparat i mål. Nu blev det bra läge, men han är bara medel ut. Vi smyger med och hoppas på klaff. Det blir exakt samma utrustning som senast, säger Anton Sverre.

4 Star Costashorta blev lite väl pigg av det helstängda huvudlaget han fick på sig för första gången på länge senast, och orkade inte riktigt. Nu går han barfota runt om och det är ett klart plus. Han är väldigt snabb från start och tar säkert ledningen, sedan får vi se om han körs där. Förutom skorycket får han ett helstängt huvudlag med hål i och open eye, säger Patrik Fernlund.

5 Il Duce Boko känns väldigt fin i träningen och toppformen verkar intakt. Vann senast trots en resa mestadels utvändigt ledaren men är ny i klassen och möter hårdare hästar denna gång. Kusken får avgöra taktiken men han tål att göra en del grovjobb på vägen. Det blir inga ändringar i balansen utan han går med skor och vanlig vagn, säger Marcus Waldmüller.

6 Ganyboy har utvecklats i ny regi, men är inte startsnabb och kan därför hamna illa till härifrån. Han går alltid in i mål och kan vara aktuell om man streckar några stycken, säger Joar Lysaker.

7 Allaway G.T. har man haft höga förväntningar på, men det är först i de två senaste starterna han verkligen har levererat. Läget är svårt men kapacitetsmässigt är han nog den bästa hästen i loppet, säger Joar Lysaker.

9 Guillaume Boko har varit nere i Frankrike och gjort några bra lopp och har skaffat sig lite hårdhet. Kom hem i måndags och jag hoppas att han acklimatiserar sig snabb. Jag tycker att läget blev bra med bakspår. Det blir barfota runt om, säger Anton Sverre.

10 Princess S.W. går fint nu och var jättebra vid spetsvinsten senast. Nu får hon möta hingstar, men det fanns inga passande stolopp så det får bli så. Läget blev svårt så jag ligger lite lågt med hennes chanser. Inga ändringar, säger Peter Untersteiner.

11 Rocky Tilly felade senast men det ser jag som ett olycksfall i arbetet, då han inte är osäker. Tråkigt läge och vi hoppas på pengar. Barfota runt om är ett klart plus för hans del, säger Jimmy Dahlman i stallet. 12 Red Bar har inte imponerat i sin nya regi och får svårt att räcka från detta utgångsläge, säger Joar Lysaker.

 

 

FILED UNDER : Okategoriserade , Trav

Senaste Inläggen