Wohlgart Andersson / 5 oktober, 2020

Rapport

Har inte skrivit på ett tag, så nu är det dags att skriva av sig.

Nu finns det mycket att skriva om, om man vore lite kreativ. En av hönorna i Jök – boet har börjat kackla. Inte med tuppen ännu vad jag vet, men det borde komma. LAS utredningen skulle ju bli lag kom de överens om i januariavtalet. Tyvärr tror jag inte Centern fäller Regeringen, de gör nog någon annan överenskommelse. Sjöstedt hotar fälla, men hans hot är det väl ingen som tar på allvar efter tidigare erfarenheter. Moderaterna som i våras sa att de skulle ta varje tillfälle att fälla Regeringen, har nu backat på det. Går alltså inte att lita på dem heller. Vad jag litar på behöver jag väl inte förklara. Jag hoppas de blir största parti till det är dags för val. Moderaterna vill inte bilda regering med SD som de uttalat, men SD vill säkert bilda regering med dom. SD, KD och Moderaterna tror jag skulle kunna vända landet i rätt riktning. Hårdare tag med kriminaliteten skulle även lösa en del av invandringsproblemen.

Gängkrig

Läser också att Polisen har gjort ett stort beslag på kokain som flöt iland. De bytte ut innehållet mot något annat, för att se vilka det var ägnat åt. Var det så klokt egentligen? Det är ligor som har hand om narkotika handeln. Här har man ju nu sett till att en liga blir lurad av en annan? Så undrar man över varför det blir gängkrig. Har tycker jag faktiskt det är Polisen som startat gängkriget. Vad de skulle gjort istället vet jag inte, det får de fråga Leif G.W Persson, men inte tror jag det var så klokt att göra som de gjort.

Thailand

Jag sitter och våndas över att jag inte kommer till Thailand den här vintrern. Normalt skulle jag ha åkt den här veckan, men det har Corona sett till att det inte blir så. Det skulle kosta åtminstone 50.000 bath att genomföra. Om jag varit gift med en Thai, då hade det inte varit några problem. Är man bara gift, så smittar man inte, ej heller kan smitta någon verkar det som. Men att gifta sig för att komma till Thailand, drar ju med sig andra problem, då måste man antagligen försörja en fru också.

Det verkar som man sänkt kravet på karantän till en vecka, men det kostar för mycket iaf. Det sista jag hört är att de ska öppna landet på Alla Hjärtans Dag i februari, men det kan ju ändras. De har öppnat landet för kineser som ska få vara på Pkuket, så nu får vi se hur det går. För mig räckte det med att de öppnat upp 1 januari, som de hade från början.

Jag har Gul Bok på huset i Roi-Et, jag trodde ett tag att det skulle räcka. Så har jag ju lägenheten efter kusten som jag bott de senaste åren. Men med Gul Bok har man lite högre status vid myndigheterna, men för det här ändamålet räcker det inte.

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen