Wohlgart Andersson / 28 november, 2020

Synpunktiserande

Sitter och läser nyheter på Facebook. Jag ser att man vill införa obligatorisk förskola i hela landet. Det trodde jag redan att det var. Klart som korvspad att det ska vara obligatoriskt med det. De barn med invandrarbakgrund skulle då få börja tidigare. Föräldrarna kan för lite svenska, det borde det också finnas någon form av krav på. Man pratar modersmålet hemma, det är det som är felet, barnen får på så sätt inte chansen. Jag undrar inte alls på att sexåringarna har stora brister innan de kommer till skolan, det är inte helt lätt att reparera det.

Yngste sonen har valt att jobba i förskolan. Det är jag stolt över, det behövs fler killar inom det yrket. Många av barnen har säkert ingen fadersgestalt, så jag tror killar blir omtyckta bland barnen, de fyller en funktion som inte alla tänker på.

Förskola från fem års ålder vill inte SD ha. ”Vi Sverigedemokrater kommer såklart göra vad vi kan för att minska inskränkningen i föräldrars fria vilja.” säger SD:s Michael Rubbestad.

De tycker det är föräldrarna som ska bestämma det. Jag förstår tanken, men då ska man heller inte klaga på att barnen kommer efter och att de inte kommer in i samhället tillräckligt snabbt.

I Inlägget hade någon svarat att politikerna skulle få göra Högskoleprovet för att bli politiker. Det tycker jag är en utmärkt idé och skulle passa bra att införa samtidigt.

Jag läser också att EU inte klassar vattenkraft som en hållbar energikälla. Att vattenkraft inte skulle komma med på den listan, över hållbar och grön energikälla, det är naturligtvis helt oacceptabelt,

Men de tycker inte kärnkraft är det heller. Då kan man undra vad våra politiker i EU gör? Inte är de där för att bevaka våra svenska intressen iaf. Ska det vara så här, då börjar jag bli tveksam till medlemskapet i EU. Polen och Ungern gör motstånd, och åtminstone Polen är beredda att lämna EU om de ska tvingas ta emot muslimer. Jag tycker det är rätt, muslimerna hör inte hemma i Sverige, de har en helt annan kultur som skiljer sig enormt från vår svenska.

Nu är det inte alla muslimer jag oroar mig för, det är främst shiamuslimer som jag är motståndare till.

Känner flera muslimer som anpassat sig till vår svenska kultur, jag har inga problem med dessa. Jag irriterar mig på de invandrare som kommer hit och som bara vill utnyttja våra bidrag, utan att bidra till den själva. Många vill inte anpassa sig till svensk kultur, utan vill driva sina egna intressen. OK, men flytta då tillbaka till det land du kom ifrån, så får du leva i din kultur.

Vi vet alla att det sägs mycket kloka saker på skämt, men det är ingenting mot de dumheter som sägs på fullt allvar

FILED UNDER : Okategoriserade

Senaste Inläggen